Tereny Valfden > Dział Wypraw
Przyjaciel
Canis:
Bestia padła po wbiciu ukrytego ostrza w głowę. padł na ziemię uprzednio, gdyż jedna głowa była martwa i część ciała utraciła zdolność pełnego, poprawnego poruszania, druga zaś chciała zionąć, lecz przed wyprowadzeniem ataku ukryte ostrze uszkodziło mózg i doprowadziło do śmierci stworzenia.
//Zmień w karcie postaci spodnie na takie o:
Nazwa odzienia: Uszkodzone skórzane spodnie
Rodzaj: spodnie
Typ: zbroja miękka
Wytrzymałość: 2
Opis: Wykonane z 0,17kg skóry kreshara, uszkodzone. Wyjątkowo elastyczny materiał. Lewa nogawka od spodni jest rozszarpana, przez co odsłania od kolana w dół nogę użytkownika.
Creed Canue:
Creed wstał i podszedł do zmarłego ogara, stanął tak na nim a po chwili zaczął odrąbywać jedną z jego głów chwilę to trwało gdyż nie wiedział on jak trzeba uderzyć żeby jednym ciosem odrąbać głowę, gdy to mu się udało podszedł do Szarleja i powiedział - To jak idziemy to tego budynku?
// chcę tą głowę jako przedmiot fabularny ;)
Szarleǰ:
- Wejdźmy tam wreszcie. - Powiedział, otrzepując się z kurzu, który wciąż unosił się w powietrzu po zakończonej walce. Następnie poprawił swój płaszcz, by wyglądać porządnie i sprawić dobre pierwsze wrażenie. - Będziesz musiał zainwestować w nowe spodnie - uśmiechnął się do Creeda.
Creed Canue:
- No nie zawsze szczęście dopisuje - uśmiechnął się do ciebie i wszedł za tobą do budynku następnie dodał - Może ktoś tam będzie i będzie umiał na pomóc albo my jemu.
Canis:
Minęliście masywne drzwi, a tuż za nimi stało dwóch ochroniarzy, wpuścili was życzliwie do środka. Wchodząc do środka wydaje się wam, że znaleźliście się w dzielnicy obywatelskiej albo i nawet szlacheckiej. Wnętrze jest czyste i jasno oświetlone licznymi lampami i świecami. Na ścianach obitych czerwonym materiałem wiszą obrazy i trofea myśliwskie. Asortyment na półkach poukładany wedle przeznaczenia, ceny i wielkości. Za ladą na obitym, wysokim fotelu siedzi szary ork Tormek Grakt, ubrany w jedwabny kaftan. Ămi fajkę.
- Witam w moim sklepie "brązowa wrona". W czym mogę pomóc?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej