Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zdradliwa żona

<< < (9/23) > >>

Silion aep Mor:
- Mam tak ot normalnie isc i ich zajebac? - zapytal zdziwiony. - Po czym ich poznam? - zapytal. - Ja juz tego skrybe kiedys chyba spotkalem. - zamyslil sie. - Wyglada znajomo.

Aiden:
- Pawła i Gawła? Bo to bliźniaki są tak samo wyglądają, pokazałem ci gdzie mieszkają to problemu nie będzie, a skoro widziałeś skrybę to wiesz jak trafić. masz zabić i przynieść te cholerne misie, spale je w cholerę!

Silion aep Mor:
- Dobrze, wyruszam. A ty dobrze pilnuj zony, nie wiadomo czy to jedyni klienci. - usmiechnal sie arogancko i odwrocil na piecie, z racji iz byl na podgrodziu natychmiastowo skierowal sie do domu Gawla i Pawla. Szedl przed siebie szybkim krokiem z kapturem na glowie.

Aiden:
Jest godzina 17ta, kilkoro ludzi ciągnie się ulicami podgrodzia, zatem są świadkowie...

Dotarłeś do domu Pawła i Gawła była to 8- piętrowa posesja, na każdej ścianie ulokowane były 4okna, sam "blok" bo w kształcie sześcianu była ta budowla, miał 10 metrów wysokości! od frontu miedzy oknami ulokowane były drzwi, okna były od metra od ziemi osadzone, zaś ich wysokość sięgała 2 metrów.

Silion aep Mor:
Podszedl do jednego z przechodniow i rzekl cicho. - Rozpowiedz wszystkim ze w obiezyswiecie rozdaja darmowe piwo i gorzalke, gdy przyjdzie duzo ludzi zagrycha gratis. po czym ruszyl w strone budynku. Zdjal kaptur, podszedl do drzwi budynku i sprobowal je otworzyc. Rozejrzal sie wokol za potencjalnymi swiadkami i o ile otworzyl drzwi, wszedl. Trzeba bedzie ich cicho sprzatnac. Za duzo tu swiadkow.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej