Tereny Valfden > Dział Wypraw
Interes życia.
Dael:
Przed wykonaniem jakiejkolwiek akcji rozejrzałem się dookoła. Chciałem być pewien że dookoła nie ma żadnych strażników ani innego niebezpieczeństwa. Sprawdziłem czy łuk sztylet i wardyna są na swoim miejscu.Jeśli wszystko dookoła wydawało sie bezpieczne to podszedłem do domu i zacząłem szukać wejścia. Na początek sprawdziłem drzwi. Zapewne były zamknięte ale zawsze było warto ..
Silion aep Mor:
Drzwi byly solidnie wykonane lecz zamkniete na porzadny zamek. Wokol brak straznikow.
Dael:
Skoro tak jak Dael się spodziewał drzwi były zamknięte, trzeba było znaleźć inną formę dostania się do budynku. Cofnął się trochę od domu i przypatrywał się ścianom szukając dziur lub otwartych okien. ÂŚrednio chciał wybijać szybę, wywołał by tym zbyt dużo hałasu. A hałas był mu tutaj najmniej potrzebny.
Silion aep Mor:
Z przodu domu niestety nie bylo zadnych wejsc lecz zauwazyles jakis ruch po lewej stronie domu. Cos sie tam poruszalo.
Dael:
Elf szybko ściągnął łuk z ramienia. Wolał nie ryzykować. Po chwili strzała znalazła się na cięciwie. Poszedł w stronę lewej strony domu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej