Królestwo Valfden > Atusel
Eren [NPC] (Zadania dla każdego!)
Dael:
- Nie posiadam umiejętności skrytobójczych jeśli o to pytasz, ani nie posiadam faktycznego wyszkolenia w tej dziedzinie jeśli o to Ci chodzi. Natomiast jeśli chodzi Ci o nierobienie wokół siebie zbyt dużego szumu to myślę że się nadam.
Silion aep Mor:
Jaszczur podrapal sie po swojej pelnej lusek glowie. - Poprostu postaraj sie nie robic halasu. - rzekl po czym syknal. Wstal od ogniska i podszedl do tablicy z ogloszeniami, szukal chwile, szukal, drapal sie po glowie. Po jakiejs minucie lustrowania, zerwal jedno z ogloszen i wrocil do ciebie. Usiadl przy ogniu i spojrzal na kartke. - Pewien czlowiek o ksywce "Miś", poszukuje dyskretnej osoby do pomocy. Zwykle przesiaduje calymi dniami "u Tomiego" w porcie. Wszystko co potrzebne dowiesz sie na miejscu. Placi grzywnami. Zainteresowany? - rzekl patrzac sie na twarz elfa.
Dael:
- Dael spojrzał się mężczyźnie w oczy a było to spojrzenie szczere i dość otwarte. -Jak najbardziej, grzywny się przydadzą a co do dyskrecji to chyba się uda ... mam tylko nadzieję że nie jest to żadne przestępczy proceder bo z misia dużo nie zostanie ..
Silion aep Mor:
Jaszczur tylko wzruszyl ramionami. - Nie wiem. Ja tylko przyjmuje ogloszenia. Bynajmmiej, "Miś, misiowi nie równy". - puścił ci oko.
//Założ wyprawe:
--- Kod: ---[b]Nazwa wyprawy:[/b] Interes życia
[b]Prowadzący wyprawę:[/b] Silion aep Mor
[b]Wymagania do uczestnictwa w wyprawie:[/b] 50% walki dowolną bronią, ogarnięcie, trochę myślenia.
[b]Uczestnicy wyprawy:[/b] Dael
--- Koniec kodu ---
//Na chwile wstrzymuje wydawanie zadan!
Silion aep Mor:
//Mozna brac zadania prowadzone przez Creeda :P
//Nowe zadanie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej