Tereny Valfden > Dział Wypraw

Próba siły #8 - Gaorth

<< < (12/12)

Funeris Venatio:
- No i Ci się nie udało - powiedział człowiek wchodzący do środka. Był to Antoine Bennet, paladyn w służbie Zartata, którego Gaorth poznał wcześniej, w punkcie rekrutacyjnym. Ten wziął sobie zydel, usadowił się na nim i skłonił głowę rycerzowi, by ten odmaszerował. Wojownik kiwnął tylko czupryną, krótko i służbiście, opuszczając namiot.
- Znaczy udało Ci się, ale raczej kiepsko się to skończyło. Nie wiedziałem, że będziesz miał tak wielki problem z pokonaniem kreshara. Miecz i tarczę chyba nie nosisz tylko dla parady, co? Bo na to wygląda.

Gaorth:
- Zamierzałem się podszkolić przed tą wyprawą, ale z mojej głupoty nie zrobiłem tego.

Funeris Venatio:
- Do Bractwa Cię nie przyjmę, na pewno nie teraz. Za Twoje leczenie też musieliśmy zapłacić, więc jeżeli poczuwasz się w obowiązku, to jesteś winny Bractwu 50 grzywien. Odwiedź mnie w punkcie rekrutacyjnym, jak już poczujesz się lepiej. Jeżeli nie masz zamiaru to cóż, nie będę wymuszał. I szczęśliwej drogi życzę.

WYPRAWA ZAKOÑCZONA NIEPOWODZENIEM!!!PODSUMOWANIE: Gaorth miał odnaleźć bestię, która grasuje w jednej dzielnic. Odnalazł. Nie poradził sobie.

Nagrody: Brak
Talenty: Brak

Gaorth:
147G - 50G = 97G

O to 50 Grzywien

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej