Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Heroes of Might and Magic: I, II, III, IV, V

<< < (2/3) > >>

Wrath:
Moją pierwszą częścią Heroes była trójeczka w którą gram ciągle i nie zamierzam przestać .
Później była część czwarta która okazała się chłamem i odinstalowałem ją po miesiącu.
Z ciekawości ściągałem I i II część Heroes i nie powiem spodobały mi się chodź i tak ponownie wróciłem do trójeczki potem była V część Heroes która zła nie była nie powiem chodz III ponad wszystko

Boba Fett:

--- Cytuj ---Dla mnie seria Heroes skończyła się na III części, włączając do tego dwa dodatki.
--- Koniec cytatu ---

Dla mnie to zdanie wystarczy na całego posta.
Po prostu w serii Herosów trójka była tą najlepszą i raczej już tak zostanie. Pamiętam, że gdy ujrzałem ją u kolegi, od razu mi się spodobała. Dodatkowo okazało się, że można było w nią grać na dwóch (w sojuszu =D) przy jednym kompie - wtedy to już było miodzio. Jak dostałem własnego kompa musiałem skądś wytrzasnąć H3 - ta gra po prostu wciągnęła mnie na całego.  
Dodatkowo można swoje mapki robić (to też mnie w tej serii bardzo pociągało).

Czwarta część... nie miałem z nią większej styczności, ale mniemam, że to była kaszana.  
Za to piątką... no, już lepiej, ale ciągle nie to samo co HoMM 3. Nie spodobały mi się w szczególności potwory (zbyt wiele z nich miało kopyta, za dużo było elfów, itd.), dodatkowo nie było ich tak dużo jak w trzeciej odsłonie.
W ogóle to 3D mnie nie rajcowało. Ciągle wolę grafikę trójki.

Dlatego dla mnie, jak i wielu innych, Heroes of Mith and Magic 3 jest najlepszą częścią tej serii.  

Dydu:
Grałem trochę w Heroes 1 i 2, ale najlepsza z częśći wszystkich jest III część. Pużniejsze części nie wnoszą tego co III. Ostatnia część się bardo nudzi po kilku go dinach a, nawet wcześniej. IV też nie była taka dobra. Czary są w tych częściach fajne ale wygląd samej gry mi się nie podoba. W tujce znajduje wiele co mnie zafascynowało i w grze i dodatkach. Na moim pierwszym kompie w nich grałem. Do tej pory gry strategiczne i Rpg są moimi ulubionymi. Obenie lubię bardzo grać w WOG ale i inne dodatki. Trujka jest najlepsza wcześniejsze części nie złe ale nie zapomnę III. W kolejnych dodatkach znajdowałem nowe rzeczy. Strzelanie z wierzyc, kapitanowie, dodatkowe artefakty i umiejętnośći.

Arthas:
Seria Heroes to klasyka, która zasługuje na wielkie uznanie i szacunek ze strony niemal każdego gracza. Dobrze przypomnieć sobie stare, dobre czasy, kiedy to grało się w jedne z pierwszych części "Hirołsów". To było niesamowite przeżycie, do którego bardzo chętnie lubię powracać w wolnych chwilach. Mam tutaj na myśli głównie Heroes III wraz z dodatkami -  The Shadow of Death i Armageddon's Blade, który urzekł mnie swoją doskonałością i świetnością. Wielokrotnie mam zamiar ponownie powracać do części trzeciej, ponieważ żadna inna nie może się z nią równać, chyba nigdy mi się ona nie znudzi. Co do innych części, uważam, że nie są one tak ciekawe, jak Heroes III, jednak mimo wszystko warto spróbować swych sił nie tylko w "trójce".

r0nin:
Pamietam jak jeszcze nie miałem kompa byłem u qmpla i wtedy zobaczyłem III... Później grałem juz u siebie w demko trójeczki aż w końcu w pełną wersje na swoim komputerku.
Heroes III jest zdecydowanie najlepszą grą z serii IV nie dorasta jej do pięt(według mnie ma o wiele gorszy klimat nawert od I i II) piatka minimalnie jest gorsza od III ale ogólnie fajnie się w nią gra

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej