Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Dael

(1/3) > >>

Dael:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe Dael
Prowadzący wyprawę: Dragosani
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Dael

Po wskazaniu przez Respeva areny udałem się za nim będąc bardzo ciekawym jakie zadanie mam wykonać, "Mam nadzieję że nie będzie zbyt trudne" -pomyślałem

Dragosani:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, mamy 12:00.

Dael:
-Posiadam broń, lecz niestety ilość posiadanych przeze mnie strzał jest równa zero... Panie.

Dragosani:
// Popraw jeszcze udźwig postaci, uwzględniając posiadany sprzęt.
// I odejmij grzywny, za które kupiłeś łuk, bo jeszcze tego nie zrobiłeś.
Respev spokojnym krokiem poszedł w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem. Podszedł do stojącej nieopodal skrzyni i wyciagnął z niej kilka strzał.
- Młody, czeka Cię walka. Tutaj masz strzały. Po walce do zwrócisz te, które ci zostaną. Gotów żeś?
Przekazuję na czas zadania:

3x
Nazwa amunicji: żelazna strzała
Rodzaj: strzała
Ostrość: 15
Wytrzymałość: 25
Opis: Wykonana z 0,01kg żelaza i 0,04kg drewna.

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Dael:
- Jestem gotowy, Panie
Jak ja nie lubię nazywać innych ludzi swoimi panami, ale ten wojak wygląda przerażająco, może nie będę my pyskował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej