Tereny Valfden > Dział Wypraw

Pośród traw i starych drzew: Pani Jeziora

<< < (15/45) > >>

Hagmar:
Mimo iż się ściemniało człek szedł dalej, prowadził go zapał i wiara. W końcu to zwierz jednego z druidów. Wiele bym dał za takiego towarzysza. Postanowił że będzie szedł aż do nocy.

Lithan le Ellander:
- Dhrampirze, orku, nawet ja nie jestem w stanie wyczarować jedzenia. Mogę pokrzepić wasze ciała magią, rozgrzać je, ukoić głów ale go nie nasycę. Dlatego weźcie łuk i strzałę i zapolujcie - powiedział Lithan.

//:Hagmar
//:Sokół leciał przed Tobą, co jakiś czas nawołując Cię kiedy zmieniał swój lot. Co kilka minut odlatywał, szukał, wodził wzrokiem, po czym przylatywał do Ciebie i znów prowadził Cię dalej. Szedłeś sam, więc całkiem sprawnie i szybko.

Nawaar:
Dhampir wyłapał całą rozmowę elfek, ale nie chciał się wtrącać do rozmowy na tematy kobiece choć na temat włosów mógłby mieć coś do powiedzenia. W końcu dbał o nie i starał się je utrzymywać w ładzie. Jednak całą tę rozmowę skomentował radośnie. - Kobiety bez was ten świat naprawdę byłby nudny i mało ciekawy. Zaśmiał się radośnie podrzucając kilka patyków do ogniska. Wtedy również odezwał się najstarszy z tutejszych elfów, który namówił go do pozyskania jedzenia na noc przecież kobiet nie wyśle na takie zadanie, o nie! Widocznie martwił się o nie, co dhampirowi nie przeszkadzało. - Dobrze elfie. Pójdę zapolować w końcu teraz czuję się jak w domu. Rzekł do maga i wstając z brudnej ziemi otrzepał spodnie z piachu, i poprawiając łuk oraz kołczan dodał na odchodne. - Oczekujcie mnie nie długo. Teraz zapuścił się dalej w las.

Hagmar:
Hagmar nie znał się na życiu w lesie, nie umiał tropić i odczytywać śladów. Jeszcze. Na leśnych owocach też się nie znał, trochu zgłodniał od ciągłego marszu ale cóż. Przyspieszył kroku gnając dalej.

Kenshin:
Ork nie ruszył się nawet na milimetr. Dlatego, że wierzył w nowego członka konkordatu, który w mik awansował na szept. - Nie idę. Dajmy się wykazać naszej młodzieży. Wierzę, że wróci w jednym kawałku z dorodną dziczyzną u boku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej