Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Edycja Rozszerzona - Pytania/Problemy

(1/1)

Elrond Ñoldor:
Chyba najlepiej będzie, jak powstanie zbiorczy temat na problemy związane z ER. ;)

Zadanie "Skrytka", które zleca nam Will. Odnalazłem 3 miejsca na skrytkę, które zostały oznaczone na mapach. Przy wieży obok chaty Cavalorna, w jaskini przy rzece obok SO i w jaskini obok grobowca, gdzie z Miltenem szukamy kamienia ogniskującego. Są jeszcze jakieś miejsca?

Blizna na sumieniu. Jestem już w 3 rozdziale. kosa nie ma żadnej opcji dialogowej. W pierwszym rozdziale zlał mnie mówiąc że jeszcze jest za spokojnie. Jak rozwiązać te zadanie?

Nocturn:

--- Cytat: Elrond Ñoldor w 18 Marzec 2015, 12:06:35 ---Zadanie "Skrytka", które zleca nam Will. Odnalazłem 3 miejsca na skrytkę, które zostały oznaczone na mapach. Przy wieży obok chaty Cavalorna, w jaskini przy rzece obok SO i w jaskini obok grobowca, gdzie z Miltenem szukamy kamienia ogniskującego. Są jeszcze jakieś miejsca?

--- Koniec cytatu ---
Nie.

--- Cytat: Elrond Ñoldor w 18 Marzec 2015, 12:06:35 ---Blizna na sumieniu. Jestem już w 3 rozdziale. kosa nie ma żadnej opcji dialogowej. W pierwszym rozdziale zlał mnie mówiąc że jeszcze jest za spokojnie. Jak rozwiązać te zadanie?

--- Koniec cytatu ---
Gdzie znajduje się Kosa?

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Nocturn w 20 Marzec 2015, 18:09:30 ---Nie.

Gdzie znajduje się Kosa?

--- Koniec cytatu ---

Dowiedziałem się, że te dwa zadania na wersji 1.4 nie można ukończyć. Kosa jest w NO. W 4 rozdziale zadanie zostało anulowane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej