Tereny Valfden > Dział Wypraw
Co słychać na Zuesh?
Nawaar:
Dhampira dziwne uczucie nie opuszczało, ale chociaż poczuł znacznie lepiej a to z powodu tego, że wpłynęli na cieplejsze wody gdzie temperatura był znacznie wyższa niż ta, przy której opuszczali port. Jednak nie zmieniało to faktu, że statek nadal mocno kołysał się na pełnym morzu. Wiatr tutaj musiał znacznie bardziej napierać na żagle, ale żadnych znaków o pojawiającym się sztormie nie było widać ani tym bardziej słychać. Jednak to kołysanie spowodowało, że Silvaster złapał się mocniej za burtę, bo czuł że się lekko zsuwa, po pokładzie. Morska woda od czasu do czasu wpadała na pokład zmywając z niego wszystko, co ruchome kilka fal nawet uderzyło w dziób statku mocząc całego dhampira od stup do głów. Ten jednak wytrwale choć przemoczony trzymał się i patrzył w dal z pod mokrych włosów. Chciał w ten sposób wyłapać szczegóły, które mu umknęły i liczył w głębi na uspokojenie się morza.
Ukah:
Ukah opalał sie dla niego 14 stopnie to ciepło .
//jestem jestem nie wiem co z reszta
Melkior Tacticus:
- Co ty kurwa odpierdalasz Ukah? - ryknął na opalającego się(!!) na pokładzie człowieka. - Marsz do kambuza i nadaj się do czegoś.
Ukah:
Ukah szybko stał i ruszył w wskazane miejsce. Był zdenerwowany na Melkiora bo ten śmiał mu przeszkodzić.
Nawaar:
Dhampir usłyszał krzyk elfa na leżącego i opalającego się Ukaha!! Idiota! opala się na bujającym statku i to prawie, przy sztormowej pogodzie. Teraz nawet śladów słońca nie było. Silvaster spojrzał w górę, by się upewnić, że śladów słońca i nie było, po uczynieniu tego tak sobie pomyślał uśmiechając się lekko, po czym powiedział cicho tak, że jedynie ktoś o wyczulonych zmysłach mógł to wyłapać i ten sposób ocenił sytuacje. - Wariat a do tego widać, że się nic nie nauczył. Dziecko świtu zastanawiało się jakim cudem tacy ludzie dołączyli do tej organizacji gdzie współpraca była drogą do zwycięstwa. Wystarczy dwóch takich i cała misja może paść nim się zaczęła, ale na szczęście to już go nie dotyczyło i mógł nadal spokojnie obserwować horyzont.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej