Tereny Valfden > Dział Wypraw

Spotkanie Paktu

<< < (10/11) > >>

Dragosani:
- Ale to z kolei nie pasuje za bardzo do wzmianki o miejscu nazwanym na czyjąś cześć. - Drago zamyślił się. - Ale dobra, trzeba coś działać. Rozmyślać i rozmawiać możemy w czasie marszu. Z Rodrdem, Kermosem i Aragornem uznaliśmy, że i tak warto przejść się do Efehidon. Podobno na ryku otworzyli jakiś antykwariat. Mozę tam znajdziemy jakieś informacje o runie Aragorna, bo to też trzeba rozwikłać. A jeśli nie tam, to może u Assorta? Przy okazji wtedy też można sprawdzić "moją" ulicę. Może jakąś wskazówkę tam znajdziemy.

Devristus Morii:
Powiedz mi zanim zostales czlowiekiem to wskrzeszono Cie gdzie? I ile razy przez Isentora?

Dragosani:
- Gdzieś na kontynencie. Nie potrafiłbym wskazać tego miejsca. Ale to było po tym, jak zażyłem miksturę leczenia wampiryzmu. Inaczej wszak by się nie dało. I to nie był Isentor. Ten trop raczej nas nie zaprowadzi do rozwiązania - wyjaśnił Drago i ruszył w drogę, aby się nie ociągać.

Devristus Morii:
Zastanawia mnie ostatnia czesc: nie kto, lecz gdzie. Wedlug tego nie wazne jest kto jest wskrzeszany, ale gdzie to sie odbywa. No nie wiem

Hagmar:
Raz Isentor wskrzeszał mnie w swej komnacie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej