Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zwiastun zagłady
Dragosani:
Cienie padały dość szybko, gdy tylko członkowie Paktu dotarli na niższe poziomy. Drago rozglądał się czujnie, szukając kolejnego przeciwnika. Był spokojny, jego umysł wypełniała harmonia. Nie ma emocji, jest spokój szeptał w myślach. Szybko wyciągnął jeden z flakonów z krwią i odkorkował ją. Wypił zawartość. Wolał być w pełni sprawny, zapewne czekała ich ciężka przeprawa.
Tracę:
0,3 litra krwi wilka
Gunses:
Za Dragiem do podziemi wkroczył Gunses trzymając swój miecz nisko w prawej dłoni. Lewą dłonią dobył buteleczki z ludzką krwią, wyciągnął korek zębami i wypił zawartość. Jego natura czyniła go drapieżnikiem. Czekał na ofiarę.
Tracę:
0,3l ludzkiej krwi
Rakbar Nasard:
ÂŻywiołaki krążyły jak wściekłe po całych podziemiach, nabierając coraz większej prędkości. Rakbar ruszył nieco do przodu aby rozeznać się w sytuacji.
- Elrondzie, możesz przyzwać z dala od nas kulę światła? Niech pokaże co mrok skrywa.
//Mam tylko bułat na 75%. :(
Isentor:
Do bestii powolnym krokiem zbliżało się dwóch wojowników wyposażonych w katany. W połowie drogi rozdzielili się i każdy z nich skupił się na bestii z osobna.
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Przekl%C4%99ty_hoshu x2
//Jak zrobicie epicki post walki uwzględniając ataki przeciwnika to będzie złoty talent.
Rodred:
Ah przeszarżowałem. Tracąc przytomność uniosłem błagalny wzrok na Elronda kojarząc go z sali ideologicznej jak wbijał sobie widelec w dłoń. On musi być witalistą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej