Tereny Valfden > Dział Wypraw
Przejście ||
Ukah:
Ukah schował swój miecz i wyciągnął kuszę. Skierował ją w kierunku wycia wilków. Oslepiajace światło niemal wypaliło oko Ukahowi całe szczęście że miał dość długie włosy z długa grzywka która trochę zmniejszyła ta potężna siłę. Ułan po chwili usłyszał głos głos przeraźliwy głos dziwny głos wręcz piekielny. Kazał wracać inaczej zginie. Ukah który był pod wpływem swej" choroby " wydarł się na cały głos Kim jesteś? Dlaczego nie mogę iść dalej? Co mnie tam czeka? A jak już nie chcesz mnie wpuścić to chociaz wypuśc ma córkę! !! całkiem możliwe że sam nie wiedział co gada ale zapytał choć ostatnie zdanie zabrzmiało dość tajemniczo i przerażająco.
Devristus Morii:
Nie kłam, chłopcze. To Nasze Lasy, po których tylko lud wybrany może chodzić. Lud Wschodzącego Słońca. Varag'h Taragtum
Usłyszałeś ponownie w głowie, a gdy znowu odzyskałeś władzę nad myślami ujrzałeś,że jesteś otoczony przez 10 wilków stojących po jednej i drugiej stronie ściezki.
Ukah:
Ukah już opanował swe myśli aczkolwiek ten dziwny głos w głowie wciąż nie dawał mu spokoju. Otoczony wilkami Ukah zakrzyknął Dobra wypuść mnie najwidoczniej nie jestem godzien.
Devristus Morii:
Moi towarzysze odprowadzą Cię do skraju lasu. Roznieś wieść, żę lud wschodzącego słońca Varag'h Taragtum strzeże tych lasów
Ukah:
Rozniose te nowinę nie bój się o to. powiedział Ukah poczym ruszył za wilczą sforą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej