Tereny Valfden > Dział Wypraw

Wschodnie perypetie

<< < (9/28) > >>

Creed Canue:
Ej ty zaczekaj nie skończyłem z tobą mogę co najwyżej dać ci 10 grzywien jeśli się na to to zgodzisz to pogadamy inaczej. - Po czym Elf wyciągnął worek z grzywnami i czekał na reakcję włóczęgi.

Anette Du'Monteau:
-No od razu lepiej. - włóczęga przyjął grzywny. -No to słuchaj kolego. Nie chce żadnych kłopotów, rozumiesz? Nie widziałem kto ich zabił, ale jestem pewny że słyszałem dużo krzyków. Ludzkie głosy, pojmujesz? A teraz będę się stąd zmywał zanim i mnie coś zabije...

Creed Canue:
Za tyle co dostałeś to za mało informacji powiedz coś więcej czy nie widziałeś podejrzanych ludzi albo coś takiego, bo to co mi powiedziałeś to i ja wiem. A jak nie powiesz mi coś więcej to zabieram ci wszystkie pieniądze, jeśli nie wiesz to się dowiedz bo ja długo nie mam zamiaru czekać a więc masz wybór powiedzieć coś więcej i dostać kasę albo nie i nie dostaniesz nic. 

Anette Du'Monteau:
-Mówię ci, że nie widziałem ale złapałem jakiś zapach. Czuć było nieco bogatszego gościa. Trochę jak ty. Szkoda Tulbrowa, był z niego całkiem porządny gość. Zawsze chętnie dzielił się jakimś posiłkiem czy kawałkiem ziemi.

Creed Canue:
A nie wiesz w którym kierunku pojechał, jak odpowiesz mi na to to dostaniesz zapłatę. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej