Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najbardziej zabugowana broń w gothic 2 nk ?
Rhobar 3.:
Racja ale :
W takim razie czemu jest Ognisty Szpon powinno go nie być nawet na kodach ?
Po drugie magiczna różdzka może działa na zasadzie regeneracji z Gothic 3
Rhobar 3.:
Odpowiadajcie i głosujcie w ankiecie <zdrowie>
Nocturn:
--- Cytat: Rhobar 3. w 29 Styczeń 2015, 15:34:46 ---W takim razie czemu jest Ognisty Szpon powinno go nie być nawet na kodach ?
--- Koniec cytatu ---
W grze jest kilka przedmiotów niedostępnych dla graczy, które miały charakter testowy lub miały być wprowadzone, jednak zostały wycofane.
--- Cytat: Rhobar 3. w 29 Styczeń 2015, 15:34:46 ---Po drugie magiczna różdzka może działa na zasadzie regeneracji z Gothic 3
--- Koniec cytatu ---
Nie, różdżka działa poprawnie, jeśli podczas gry nie używa się kodów.
Xvier aep Deler:
--- Cytat: Nocturn w 22 Luty 2015, 13:52:26 ---Nie, różdżka działa poprawnie, jeśli podczas gry nie używa się kodów.
--- Koniec cytatu ---
nie powiedział bym... u mnie majac 0 many po jej założeniu dostawałem 20 many i mogłem rzucać kule ognia w nieskończoność :)
Nawaar:
--- Cytat: Xvier aep Deler w 05 Marzec 2015, 18:08:22 ---nie powiedział bym... u mnie majac 0 many po jej założeniu dostawałem 20 many i mogłem rzucać kule ognia w nieskończoność :)
--- Koniec cytatu ---
Bo ona tak działa. Gdy ją zakładasz dostajesz 20 many, potem ściągasz i zakładasz ponownie i znów dostajesz 20 many. Ta broń nie jest zbugowana można ją nazwać zamiennikiem regeneracji many z GIII choć jest porównywalnie słabsza, ale zawsze coś ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej