Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zwiad
Xvier aep Deler:
- A chuj łapej.
// 330-43=287
DarkModders:
Jaszczur westchnął bezradnie. Wyciągnął sakiewke zza pasa i otworzył ją. Jego oczom ukazało sie 25 grzywien. Widząc to zrobił kwaśną mine po czym odpowiedział Thoranowi.
- Ja tam mogłem nawet na stoliku spać. Dam 25 grzywien. To moje ostatnie pieniądze - powiedział dając barmanowi grzywny.
25 - 25 = 0 grzywien
Thoran:
- To teraz mówisz...było nie zamawiać tyle żarła. No nic w takim razie pokryję resztę.- powiedziałem do obecnych i podałem odliczone naprędce grzywny.
- Teraz powinno się zgadzać. ÂŻyczę miłego dnia panie karczmarzu. Chodźmy panowie bo stracimy z miesiąc zanim tam dojedziemy.
Po ty słowach wyszedłem z karczmy i udałem się prosto do stajni, gdzie czekała na nas Miodkowa szkapa. Widać było, że chłopaczek stajenny zadbał o nią, gdyż powitała mnie radosnym parsknięciem. Nie ociągając się wyprowadziłem ją z boksu i zaprzęgłem do naszego wypożyczonego wozu. Po czym wsiadłem na kozła i czekałem na kompanów, gdyż cała ta podróż zaczynała mnie już nużyć.
1173g - 18g = 1155g
DarkModders:
Jaszczur wyszedł z karczmy udając sie prosto do wozu. Wskoczył na niego zajmując sobie miejsce przy prawej części wozu.
- Jedźmy panowie bo nie dojedziemy tam nigdy
Melkior Tacticus:
//Przewińmy nieco...
Jechaliście spokojnie wśród uroków natury gdy nagle jakieś 50m. przed wami ujrzeliście to:
Dwa słodkie szczurki jadły jakieś zwłoki leżące obok wywróconego wozu.
Dzień ok. 13:00
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej