Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zwiad

<< < (20/54) > >>

Xvier aep Deler:
- A chuj łapej.

// 330-43=287

DarkModders:
Jaszczur westchnął bezradnie. Wyciągnął sakiewke zza pasa i otworzył ją.  Jego oczom ukazało sie 25 grzywien. Widząc to zrobił kwaśną mine po czym odpowiedział Thoranowi.
- Ja tam mogłem nawet na stoliku spać. Dam 25 grzywien. To moje ostatnie pieniądze - powiedział dając barmanowi grzywny.

25 - 25 = 0 grzywien

Thoran:
- To teraz mówisz...było nie zamawiać tyle żarła. No nic w takim razie pokryję resztę.- powiedziałem do obecnych i podałem odliczone naprędce grzywny.
- Teraz powinno się zgadzać. ÂŻyczę miłego dnia panie karczmarzu. Chodźmy panowie bo stracimy z miesiąc zanim tam dojedziemy.
Po ty słowach wyszedłem z karczmy i udałem się prosto do stajni, gdzie czekała na nas Miodkowa szkapa. Widać było, że chłopaczek stajenny zadbał o nią, gdyż powitała mnie radosnym parsknięciem. Nie ociągając się wyprowadziłem ją z boksu i zaprzęgłem do naszego wypożyczonego wozu. Po czym wsiadłem na kozła i czekałem na kompanów, gdyż cała ta podróż zaczynała mnie już nużyć.

1173g - 18g = 1155g

DarkModders:
Jaszczur wyszedł z karczmy udając sie prosto do wozu. Wskoczył na niego zajmując sobie miejsce przy prawej części wozu.
- Jedźmy panowie bo nie dojedziemy tam nigdy

Melkior Tacticus:
//Przewińmy nieco...

Jechaliście spokojnie wśród uroków natury gdy nagle jakieś 50m. przed wami ujrzeliście to:

Dwa słodkie szczurki jadły jakieś zwłoki leżące obok wywróconego wozu.

Dzień ok. 13:00

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej