Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zwiad
Thoran:
- Nie fatyguj się Xvier. Na moje oko to był wóz Vladimira z jego ukrytymi produktami. Patrz tylko na ten znak V mówi samo przez się. - rzekłem wskazując na oznakowane produkty.
- To gówno można zostawić. Chociaż jedną butelkę można zabrać. Pokaże się Yarpenowi i tekie tam.- powiedziałem zabierajac jedną flaszencję na wóz.
- A co z resztą tego syfu ? Niszczymy w diabły czy zostawiamy tak jak leży.
Xvier aep Deler:
- Pojebało?! Bier aparature! Takich rzeczy nigdy za mało! - krzyknął krasnolud zeskakując z woza, a następnie zaczął zbierać co mu wpadło w ręce i wrzucać na wóz.
DarkModders:
- Można sie było tego spodziewać - powiedział biorąc butelke z zielonym płynem począsając nią solidnie.
- Wygląda mi to na kontrabande Vladimira choć moge sie mylić.
Xvier aep Deler:
A krasnolud w międzyczasie, zapakował cała aparature do destylacji na wóz. Może i jakaś już była w zamku, ale to zawsze się przyda, a jak nie w zamku, to w domku krasnoluda. Przy okazji wziął jeszcze jedną buteleczkę z trunkiem i torbe z ziołami. Wskoczył na wóz i powąchał zawartość buteleczki.
Thoran:
- Dobra jak już zapakowaliście to barachło to można się zbierać. Bo znowu straciliśmy mnóstwo czasu na walkę z dwoma zmutowanymi szczurami i oglądaniu tego wozu. - rzuciłem do towarzyszy w międzyczasie pakując się na wóz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej