Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zwiad

<< < (25/54) > >>

DarkModders:
Jaszczur zdążył odskoczyć przed biegnącymi końmi. Stał na środku traktu. Upadł na ziemie po czym podniósł się podpierając się łapą.
- A to co było? - zapytał wpatrując się dalej w strone znikających w oddali ludzi. Coś musiało być grane. Sami z siebie nie uciekaliby tak.

Xvier aep Deler:
- Ciekawe przed czym tak spierdalajo, he he. - Powiedział krasnolud rozsupłując zawiązany naprędce węzeł.
- Jak jeszcze raz bede musioł go przywiązywać, to mie coś szczeli. - i wskoczył z powrotem na wóz.

Thoran:
- Pieprzyć ich...- powiedziałem odprowadzając wzrokiem znikających w oddali jeźdźców.
- Zanim jednak pojedziemy, trzeba przeszukać ten wywalony wóz. Wiecie jak coś tam zostało to szkoda żeby się zmarnowało panowie.- dodałem i skierowałem swe kroki w stronę przewróconego wozu.

Melkior Tacticus:
Wóz zawierał mosiężne garnki, albowiem walało się ich sporo. Były też torby, zauważyłeś też że coś jest nie tak z wozem.

Thoran:
- Tfu gary....- mruknąłem jednak zauważyłem też torby, które postanowiłem otworzyć i przejrzeć, a takzę dokładnie zbadać wywrócony wóz, który wzbudził moje podejrzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej