Strefa pomocy > Gothic

Przyjęcie do Nowego Obozu

<< < (2/6) > >>

kajetan2:
kliknij b marvin b i podejdz do diego i nacisnij o

zikko92:
Ok dzięki wszystkim zamieniłem się w diega i wzialem mu ta liste i dałem laresowi

Jestem szkodnikiem i 2 rozdział, dzieki za pomoc pozdro  

iron33:
Mam problem...Chce dołaczyc do nowego obozu ale mam problem...chodzi o to ze list od Jana ze starej kopalni oddalem do Diego a z tego co czytalem na forum warunkiem przystapienia do nowego obozu jest ukrasc cos ze starego obozu...czyli list Jana trzeba oddac do nowego obozu...czy jest jakis inny sposob? moze cos innego mozna przyniesc? albo jakis kod na ten list? gram juz drugi raz i nie chce ponownie byc w starym obozie tylko sprobowac sil w nowym! prosze o pomoc:)

Airyx:
Dostarczenie listu to tylko jedna z możliwości, więc nie przejmuj się :) Możesz także wykonać misję z Mordragiem - idziesz do Thorusa i prosisz, żeby poddał cię próbie. On każe ci usunąć szkodnika Mordraga e Starego Obozu. Idziesz więc do niego (stoi przy południowej bramie-ta przy zawalonej wieży) i mówisz mu, żeby zaprowadził cię do Nowego Obozu. Kiedy już tam dotrzecie, strażnikowi Laresa imieniem Roscoe oznajmiasz, że przysyła cię Mordrag i możesz już bez przeszkód pomówić z Laresem o przystąpieniu do NO. Powodzenia!  :-X

iron33:
no wlasnie tak zrobilem...do Laresa mam juz dostep...kiedy z nim rozmawiam o przystapieniu do obozu caly czas wyswietlami sie informacja "Warunek przystapienia -5 poziom" a ja mam juz 6... i nie wiem co jest grane...Lares mi mowil ze Mordrag mnie polecil itp. ale to wciaz za malo czy cos takiego....no i ten komunikat...nie wiem co jest grane:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej