Strefa pomocy > Gothic
Przyjęcie do Nowego Obozu
Freek:
Witajcie poraz kolejny! ;p
Gdy chcę dołączyć do Nowego Obozu , to Lares mi mówi że nie jestem gotowy , i że musze mieć 5 poziom. Wszystko fajnie , tylko mam już 6 poziom i wciąż mi wyskakuje napis Warunek Przyjęcia : 5 poziom.Czy czegoś nie zrobiłem? Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dziękuje ;]
Robben:
Trzeba wykonać wszystkie zadania, czyli pomóc mu ze sprzedażą ziela, oddać mu pierścień Mordraga i przynieść listę towarów ze Starej kopalni (misja: Test Zaufania).
Freek:
Kurde ;/ Niedawno oddałem te liste Diego. Co teraz?
Respev:
Proste, nie dołączysz do Nowego Obozu.
Elrond Ñoldor:
Powinieneś wykonać chociaż jedno z zadań które wypisał Robben. Znaczy, by dostać się do Laresa musisz albo mieć listę, albo pierścień Mordraga, a puźniej Lares zleca Ci zadanie z zielskiem tych Baalów. Zresztą jaki problem z listą. Podchodzisz do Diego, wklepujesz bmarvinb, gdy Diego jest podświetlony wklepujesz "o" przeszukujesz ekwipunek, wyrzucasz listę. Zamieniasz się z powrotem w Bezimiennego, oczywiście za pomocą klawisza "o" (bezi musi być podświetlony) i podnosisz listę. Chociaż Diego może nazwać Cię złodziejem i zaatakować, więc zostaw tą listę tak aby Ciebie nikt nie widział. Proste. I polecam ruszyć tym czymś co masz nad szyją.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej