Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wyzwolenie Zuesh

<< < (163/191) > >>

Nawaar:
Dhampir patrząc w gwiazdy podjął temat, bo już wcześniej się wyciszył i uspokoił.
- No raczej nie mamy wyjścia, no i trzeba jeszcze Adamusa odzyskać. Biedak nadyma się na śmierć, choć może to być szczęśliwa śmierć jak uważasz?

Xvier aep Deler:
- Hehe, chędorzonko! - zaśmiał sie - Tak na dłuższo mete to mu kuśka nie wyrobi! A tak właściwie to kto to?

Hagmar:
- Od dymania jeszcze nikt nie umar. - powiedział siadając obok na trawie. - To mój wasal, syn Yarpena.

Nawaar:
Nim przyszedł Aragorn.
Dhampir zaśmiał się, po słowach Xviera o kuśce Adasia, ale teraz spieszył z wyjaśnieniem wciąż patrząc się do góry.
- Adamus? Jeden z naszych na pozór wygląda jak człowiek, ale z zachowania jak krasnolud i coś w tym jest, bo ma w sobie krew krasnoluda. Właściwie mówiąc to jest hybrydą trzech ras, bo jest w połowie krasnoludem ma również domieszkę krwi elfiej i jest zwykłym człowiekiem. On ma bardziej popierdzielone geny niż ja, a najlepsze w tym, że jego stary to Yarpen jak to usłyszałem, to omal nie padłem w tawernie.

TheMo:
Themo, do tej pory będąc cicho i trzymając się obok Bękartów niemal nie zachłysnął się wodą, gdy usłyszał o Adamusie.Gdy już kaszel ustąpił zebrał się by coś powiedzieć.
-Pierdolisz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej