Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wyzwolenie Zuesh

<< < (89/191) > >>

Dragosani:
Podobnie jak Funeris postąpił z krwią, Drago zaniósł róg do sztabu. Tam położył go obok flakonów anioła, aby później go wziąć. Teraz mógłby tylko przeszkadzać. Potem wrócił na plac i podszedł do Aragorna i reszty. Rozmawiali właśnie z jakimś kotowatym. Drago usłyszał jego imię, gdy podchodził.

Funeris Venatio:
- Rad jestem widzieć Cię całego, Szablastozębny. Oto obiecany korpus szkoleniowy. Tylko może jednak z wymianą doświadczeń poczekamy na zakończenie tego burdelu, dobrze?

Melkior Tacticus:
- Behemot od północy. Powiedział spokojnie. Zaraz... Behemot?! - Behemot! W ich stronę, tj. budynku na którego dachu byli strzelcy pędził sześciometrowy bydlak gotujący się do szarży na ich pozycję.
- Xvier! Leć po wsparcie!

80m od nas

1x http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Demoniczny_behemot

//Jest to boss. Także tego

Hagmar:

- A ja już chciałem przynieść kawe i ciasteczka by zasiąść przy kominku w celu omówienia spraw ważnych. - mimo tragedii i wszech obecnej śmierci kunanin miał humor, a to znaczyło że morale jest wysokie - Ale to może poczekać.

TheMo:
//Mały soundtrack
//www.youtube.com/watch?v=9FS-gNL1qls-Ożesz w kurwę!
Zaklął i przystawił kuszę do ramienia. Starał się uspokoić dłonie, które się trzęsły. Wziął kilka głębokich wdechów. Nie pomogło to bardzo. Zwolnił jedynie zabezpieczenie i wycelował z łeb demona.
-Panowie, mamy wojnę do wygrania. Nawet jakby miał wielkość pałacu w Efehidionie to i tak nas nie zatrzyma. Udowodnijcie, żeście prawdziwi wojownicy! Naprzód Bękarty!
Wygłosił krótką mowę, która to chyba najbardziej uspokoiła jego, gdyż ręce przestały się trząść. Teraz mógł spokojnie przymierzyć. Nacisnął na spust. Srebrny bełt pomknął prosto na wielkiego potwora i trafił go w oko, opóźniając przygotowania do szarży. Odłożył kuszę na plecy, gdyż nie zdążyłby jej ponownie załadować. Wyjął miecz i zrobił kilka kroków w przód. Druga dłonią wyciągnął srebrny sztylet zza pasa i czekał.

26 srebrnych bełtów zostało
1x demoniczny behemoth (bez lewego oka)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej