Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wyzwolenie Zuesh

<< < (61/191) > >>

Nawaar:
Dhampir dobiegł wraz z Aragornem i Funerisem. Wtedy właśnie z nieba leciało kilka sztuk demonów, ale towarzysze szybko się z nimi uporali, lecz nagły zbieg wydarzeń spowodował, że jeden trafił Szeklana rogiem. Jaszczur padł na glebę, a demon szukał nowej ofiary. Wtedy też Silvaster wystrzelił ze swojej kuszy. Srebrny bełt poleciał w czaszkę potwora raniąc go dotkliwie a wraz z nim mózg co spowodowało śmierć poczwary z otchłani.. W ten sposób wykończył swojego pierwszego demona i mógł poczuć się szczęśliwie. Teraz zawołał.
- Medyk!

29- srebrnych bełtów pozostaje.

0x garguli demon.

// Niech tak zostanie nie chce mi się zmieniać.

Mohamed Khaled:
//Silva, Szeklan go ujebał, choć ten wbił się w jego bok. Do tego Themo napisał akcję, jak go dobija, co zostało cofnięte, bo już został trzepnięty. Teraz ty :P

Hagmar:
//I tak i tak nie żyje. Jest przybity rogiem do ściany razem z Szeklanem który STOI BÊDÂĄC W SZOKU

Melkior Tacticus:
- Medyk sredyk kurwa... Ja pierdole. Cud że ręke masz Szeklan. Miksture leczniczą mi skombinujcie, alkohol i bandaże.

DarkModders:
- Miksture mam przy pasie - powiedział do Melkiora wyciągając ją zdrową ręką i podając do rąk elfa

//Przekazuje:
Większa mikstura leczenia (0,5l)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej