Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Wyzwolenie Zuesh

<< < (59/191) > >>

Nawaar:
Dhampir szybko powiedział jeszcze nie czuł zmęczenia wszak panowała noc.
- Znaleźliśmy sztab! W tamtym budynku!
Wskazał palcem.
- Macie się tam udać. Ty i Funeris.
Powiedział to, co miał do powiedzenia czekając na dalsze polecenia. Teraz nie miał czasu na strojenie fochów.

Melkior Tacticus:
Słysząc darcie mordy Thema wybiegł ze sztabu, luftwaffe gargulce pikowały ostro, nie na tyle by wprawny strzelec nie trafił w cel... Chwilka skupienia i "Matylda" wypluła pierwszy pocisk tego dnia, bełt przeszył powietrze i trafił jednego z demonów strącając go z nieba.

3x gargule demony

Hagmar:
//Szeklan pikuje na Ciebie demon *

*
Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

- Dziękuję. Strącić mi to gówno! - powiedział na widok wrogich demonów - Funerisie, ty przodem.

Thoran:
- Zasrane pomioty ! - krzyknąłem słysząc okrzyk kompana, widząc nadlatujące demony wycelowałem w jednego z nich kuszą załadowaną srebrnym bełtem. Mogłem zmówić naprędce jakąś modlitwę o pomyślność strzału, jednak szybko odrzuciłem tę myśl. Przecież nie wierzyłem w żadne bóstwo Valfden więc, niby co miałaby wnieść owe modły. Więc uspokoiłem oddech i czekałem na rozkaz do strzału. Jednak demony zbliżały się nieubłaganie i trzeba było działać. Spokojnie zwolniłem mechanizm kuszy i srebrny bełt poleciał z szybkością błyskawicy i grzmotnął z niebywałą siła prosto w nadlatującego gargulca, który z hukiem spadł z nieba.

2x gargule demony

30 - 1 = 29 srebrnych bełtów.

Mohamed Khaled:
Teraz przyszedł czas na niego. Wymierzył spokojnie swoją kuszę, namierzając najbliższego wolnego gargulca, po czym wstrzymał powietrze. Ręka przestała mu się trząść, duch uspokoił się na chwilę, dzięki czemu Kruk był w stanie wycelować perfekcyjnie. Nacisnął spust, linka wystrzeliła bełt, który pomknął w stronę gargulca, trafiając w łeb.
Wraz z wystrzałem z kuszy, wyleciała z niego adrenalina i niepokój. Teraz już ładować drugi pocisk, tak na wszelki wypadek...

1x Garguli demon

26 żelaznych bełtów - 1 żelazny bełt = 25 żelaznych bełtów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej