Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Iwerina

(1/2) > >>

Pani Jeziora:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe Iwerina
Prowadzący wyprawę: Patricia de Drake
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Iwerin

Iwerin przyszedł gdzie mu polecono. Kciukiem przetarł kącik ust, odrzucił włosy za ramię. Poruszył ramionami, strzyknęło w kręgach. Rozejrzał się.

Patty:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest wieczór, mamy 18:00.

Pani Jeziora:
Elf wysłuchał podnosząc brwi i lekko przekręcając w bok głowę. Mięśnie na szczękach Iwerina zadrżały lekko kiedy jego szczęki się zacisnęły na dźwięk tego słowa. Panie. Nigdy nie zapomni widoku swej matki targanej przez trzech żołdaków do chałupy i jej strasznego krzyku kiedy zaspokajali się nią. Wciągnął powietrze przez nos. Rozluźnił mięśnie twarz. Bez słowa odwrócił się i poszedł do zagrody. 

Patty:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Iwerinem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Pani Jeziora:
Co kraj to obyczaj. pomyślał Iwerin.
- Tak witacie gości? - odezwał się po raz pierwszy. Jego głos był dość nieprzyjemny, twardy, męski.
- Wolne mi widzieć z czym będę się mierzył?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej