Tereny Valfden > Dział Wypraw

Próba Cienia: Darlenit

<< < (5/6) > >>

Isentor:
Kobiety cały czas krzyczały, przez ponad dwa tygodnie tortur jakie zafundował im Darlenit. Wszyscy w pomieszczeniu byli wyczerpani, włącznie z samym sadystą.

Izabell Ravlet:
//Wybacz, ale kompletnie się pogubiłem. Rozumiem, że to moja wina, bo namieszałem, ale nie tego teraz ogarnąć. Na jakiej wersji wydarzeń stoimy? Co zrobiłem i w jakim stanie są kobiety?

Isentor:

--- Cytat: Darlenit w 12 Styczeń 2015, 22:20:56 ---//Wybacz, ale kompletnie się pogubiłem. Rozumiem, że to moja wina, bo namieszałem, ale nie tego teraz ogarnąć. Na jakiej wersji wydarzeń stoimy? Co zrobiłem i w jakim stanie są kobiety?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Isentor w 12 Styczeń 2015, 17:58:52 ---Kobiety cały czas krzyczały, przez ponad dwa tygodnie tortur jakie zafundował im Darlenit. Wszyscy w pomieszczeniu byli wyczerpani, włącznie z samym sadystą.

--- Koniec cytatu ---

Izabell Ravlet:
//No dobziu. Wybacz, nie dam rady tego teraz uciągnąć.

Darlenit, wykorzystując resztki sił, jakie mu pozostały, wycofał się z pomieszczenia. Mijając następne, zastanawiał już się nad sobą. Miał nadzieję paść nieprzytomnym dopiero po przekroczeniu bezpiecznego progu.

Isentor:
Nie mogłeś minąć następnego pomieszczenia, ponieważ jest zamknięte za drzwiami...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej