Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje uchwał dla Izby Lordów

<< < (9/31) > >>

Progan:
Odpowiedź miała być do 4 kwietnia. Proszę o podanie terminu złożenia odpowiedzi na poprzedni projekt.

Devristus Morii:

--- Cytat: Progan w 08 Kwiecień 2015, 17:41:03 ---Ekhem. Co się dzieje u lordów?

--- Koniec cytatu ---

Projekt przedstawiony do Izby Lordów przez gracza Anette Du'Monteau jest projektem skomplikowanym ze względu na jego złożoność. Nie tylko trzeba poprawić niektóre aspekty w umiejętnościach pod mechanikę gry bez większego zmieniania jej właściwości, ale także poprawić trzeba wszystkie mikstury, bomby czy trutki, które gracz chce używać. Proszę o cierpliwość i nie przypominanie co chwilę, że termin się zbliża, bo jak wiemy nie wszyscy są idealni i nie wszyscy poświęcają swój cały czas wolny na wejście na TG.

Pana Archonta uprasza się o niewypominanie terminu, ale skupienie się na swojej pracy, bo przecież krucjaty i rozwój religii na Valfden sam się nie zrobi. Ponadto widzieliśmy, że wprowadził Pan święta religijne w Naszym państwie, ale oczywiście zaniechał Pan poinformowania o tym ludu przez wysłanie heroldów do miast. Również pustkami wieje prowadzone przez Pana muzeum. Jeśli pragnie Pan usłyszeć termin to mogę Pana zapewnić, że do końca kadencji projekt na pewno zostanie wydany. Proszę podziękować za opóźnienia Lordom Elektom: Gordian Morii, Ukah, Drasul, Aragon Tacticus, Regash/Mogul.

Progan:
Archont pragnie przypomnieć, iż instytucja Lorda została utworzona w sprawie z napływem nowych pomysłów i jest nieodzowną częścią naszego świata, zapewniająca stały rozwój. W przypadku niepoprawnej pracy tego organu, zostaje zastopowany rozwój całej gry.
Od stanowiska Archonta nie zależy aż tyle, a na pewno, nie zależy od niego płynność rozgrywki. Jednak wszelkie uwagi przyjmuje i rozważa w swoim sercu, ażeby być dla ludu Valfden uniżonym sługą. 
Archont pragnie zapewnić o swoich modlitwach jakie niesie za oświecenie umysłów i napomnienie serc Lordów poczuciem konieczność wytężonej pracy.

Z wyrazami wielkiego uznania dla pracujących Lordów, Archont II Progan.

Rakbar Nasard:

Projekt Anette Du'Monteau został odrzucony ze względu na liczne błędy. Poprzez działanie izby lordów w przedstawionym projekcie zostały wprowadzone poprawki w zakresie opisów umiejętności, zasad działania, ich kosztów nauki oraz cen. Gracz musi poprawić kodowanie oraz uściślić skład chemiczny podlinkowanych substancji. Można nadsyłać kolejne projekty*.

*To tyle jeśli chodzi o oficjalną stronę. Na boku mogę tylko powiedzieć, że już na początku bardzo zraziłem się do tego projektu (co potem poskutkowało moją małą aktywnością w jego poprawie) ze względu na wysoką niechlujność wykonania. Mam na myśli kodowanie, czyli wydawałoby się - najprostszą do wykonania rzecz. Brak pustych linii, brak kolorów gdzie powinny być, brak pogrubień itp. Szanujmy się, my też mamy swoje życie, swoje projekty do zrealizowania w Izbie i jeśli ktoś nam rzuci na twarz wymiąchaną kartkę zabazgraną i pokreśloną, to nasze podejście jak i efektywność drastycznie spada. W tym samym czasie realizowaliśmy i nadal realizujemy (jesteśmy na finiszu) jeden z największych projektów, jakie weszły jednorazowo do Marantu - jest to medycyna, która sięga wielu tematów i brakuje chwili wytchnienia, by skupić sie na wcale nie takim małym projekcie umiejętności kruków. Proszę się nie zniechęcać tylko poprawić co trzeba i dopieścić projekt a w następnej kadencji najpewniej przejdzie. Mam też prośbę, aby w kwietniu już nam nic nie dosyłać, bo zostało nam już raptem 1,5 tygodnia i ostatnie dni chcemy poświęcić medycynie. Oczywiście nikomu nie zabraniam bo nie mogę, ale tylko wspominam, aby liczyć sie z tym, że wasz projekt może nie zostać zrealizowany.

Wielki Lord Elekt, Rakbar Nasard

Progan:
Niech będą pozdrowieni Lordowie, dzięki którym nasze królestwo rozwija się i cieszy oko!

Przedstawiał propozycję umiejętności konkordatu. Głównie dla Opiekunów Lasu i Lykantropów, ale też znalazło się coś dla Szeptu Ventepi i Druida.

http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Brudnopis_Gunses

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej