Tereny Valfden > Dział Wypraw

Misja: Zrobić porządek...

(1/24) > >>

Gordian Morii:
Nazwa wyprawy: Misja: Zrobić porządek...
Prowadzący wyprawę: Gordian Morii
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Brak
Uczestnicy wyprawy: Gordian Morii. Aragorn, Silvaste, Kremos, Thoran, Patty, Taru Aragorna

Gordian stał przy stajni, próbując zaczepić maruderów, którym tak strasznie się nudziło, że nawet za darmochę skłonni byli iść gdzieś byle tylko móc dać komuś w mordę!

Hagmar:
- Witaj Gordianie. Dokąd to sie wybierasz? Spytał przechodzący obok dracon.

Gordian Morii:
- Dobrze, że jesteś. Szukałem właśnie takich skurczybyków. - przywitał sie z draconem.
- Pamiętasz naszą epicką bitwę pod Ekkerund? Wywaliliśmy tam kupę krwi w naszą valfdeńską ziemię ale jak to zwykle bywa ktoś mimo zwycięstwa spierdolił robotę i nasze umrzyki wstają z grobów. Nie wiem czy krasnoludy nie popaliły tych zwłok czy jak, ale teraz oczywiście nikt nie jest winny, każdy ma żonę, dziecko i kredyt w szafirach i dupy się nie chce ruszyć. A ja potrzebuję trochę krwi umrzyków. Jakiś tam sołtys tamtych ziem daje kasę po 10 grzywien za każdego zabitego umrzyka, więc czemu by nie pozabijać trochę syfu?

Nawaar:
Koło stajen przechodził dhampir, który załatwił wszystkie swoje sprawy. Chodząc sobie zauważył Aragorna i Gordiana żeglarza, który nie okazał się taki zły jak przypuszczał Silvaster. - Nie sądziłem, że was tutaj spotkam. Wybieracie się gdzieś?.

Hagmar:
- Umrzyki nie wstają od tak Gordianie, jakiś nekrus tam musiał działać. - powiedział oporządzając Kropkę - Tak czy inaczej robota łatwa i nawet dobrze płatna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej