Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe - Nastil

(1/2) > >>

Nastil:
Nazwa wyprawy: Zadanie szkoleniowe - Nastil
Prowadzący wyprawę: Patricia de Drake
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: Zgłoszenie się u Respeva
Uczestnicy wyprawy: Nastil

Nastil zgodnie podążył za Respevem do miejsca, gdzie miało go czekać... coś. Nie wiedział jeszcze co.

Patty:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest wieczór, mamy 19:30.
//Dodaj do profilu link do karty postaci.

Nastil:
- Broń posiadam - powiedział mauren, wskazując na miecz zawieszony u pasa. Aż wstyd się z czymś takim pokazać nie mieście, ale w tej chwili nie miał wyboru. Nie miał pieniędzy, nie miał kontaktów, nie miał nic. Musiał działać z tym, co miał. Poza tym - ścieżka broni białej nigdy go zbytnio nie kręciła. Uznawał ją raczej za konieczność, ewentualnie dodatek do doczesnego życia.
Oderwał pierwszą stopę od podłoża i ruszył przed siebie. Stanął przed zagrodą, o której przed momentem wspominał rycerz. Wyglądała jak... zagroda. Nic nadzwyczajnego.

Patty:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Nastilem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

//Uzupełnij kartę postaci o udźwig.

Nastil:
- Jestem tak gotów, jak kurwa czekająca na klienta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej