Tereny Valfden > Dział Wypraw
Zadanie szkoleniowe Sajida
Sajid ibn Ahmann:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe Sajida
Prowadzący wyprawę: Patricia de Drake
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Sajid
Mauren pojawił się w miejscu wskazanym przez Respeva. Czuł respekt przed rycerzem i oczekiwał na dalsze polecenia. Pogładził miecz znajdujący się w pochwie, na wszelki wypadek, jakby był potrzebny.
Patty:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!
//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest wczesny wieczór, mamy 19:00.
Sajid ibn Ahmann:
Władczy ton, typowe dla żołnierza, z jakiegoś powodu jednak Sajid czuł respekt dla Respeva. Widać było, że człowiek niejedno przeszedł i ma w sobie ogrom doświadczenia. Nie pozostało mu więc nic innego jak tylko wykonać polecenie, dobrze i skrupulatnie. Być może czeka go za to jakaś nagroda?
- Tak, Panie, oto mój miecz. - rzekł pokazując na zwisającą u pasa pochwę z bronią w środku. Następnie skierował swoje kroki w kierunku zagrody znajdującej się około 10 metrów od Sajida. Dojście nie zajęło mu wiele czasu dlatego stanął w jej obrębie i spojrzał pytająco na Respeva.
Patty:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Sajidem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?
Tak opisujemy wydarzenia, narracje.
Tak opisujemy myśli.
--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---
- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.
--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---
//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.
--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---
Sajid ibn Ahmann:
Walka? No tak, w końcu to szkolenie bojowe. Saijd nie czuł strachu. Piaski pustyni kryją mnóstwo niebezpieczeństw, z którymi musiał się zmagać codziennie, więc zwykły pojedynek nie powinien stanowić problemu. Siegnął po miecz, odetchnął parę razy i skinął Respevovi na znak, że jest gotów. Bo w głębi serca był gotów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej