Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
[ROZWIÂĄZANY] Gothic 1 i Gothic 2 - w grze występują spadki fps i "lagi" (Win 7)
Isentor:
--- Cytat: UmieszLiczycLiczNaSiebie w 13 Październik 2014, 23:31:34 ---Z linku który mi dałeś nacisnąłem "DOWNLOAD NOW" no i to co mi się pobrało uruchomiłem, a po uruchomieniu "nie można znaleźć używanego produktu lub systemu operacyjnego". Po za tym chyba będziesz pierwszą osobą która pomoże mi rozwiązać ten problem :D
EDIT: A przy optimizerze jest taki problem że podana ścieżka gdzie ma się to wszystko zainstalować jest eee .. nie mam folderu AMD w program files(86x)
--- Koniec cytatu ---
Masz tam coś takiego jak 5 kroków. Postąpiłeś według nich? Wybrałeś swój sprzęt, system operacyjny etc.?
p.s.
Strona AMD działa też w języku polskim.
UmieszLiczycLiczNaSiebie:
Dobra, teraz to zrobiłem (mam nadzieję) poprawnie. A co do optimizera no to uruchomiłem go jeszcze raz i już nie pytał mnię o żadną ścieżkę *.* .
EDIT: No więc tak : W G1 są czasami lagi jak chodzę, ale da się to przynajmniej znieść, to samo w G2.
Podsumując nie jest źle, dzięki Isentor :)
Isentor:
Coś nadal jest nie tak skoro występują lekkie lagi. Po zainstalowaniu sterowników gra powinna chodzić płynnie.
UmieszLiczycLiczNaSiebie:
W takim razie nie zamykamy wątku może jeszcze ktoś na coś wpadnie.
Isentor:
Upewnij się, że zainstalowałeś poprawne sterowniki. Odpal optimizera, ustaw konfiguracje domyślną. Innego rozwiązania do tego problemu po prostu nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej