Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Samsung D600, E900 albo Sony Ericsson W810i?
Khaleb:
Hello! Chciałbym abyście mi doradzili w wyborze telefonu. A mianowice myślę nad dwoma Samsungami: D600 i E900 oraz Sony Ericssonie W810i. Powiem szczerze, że najbardziej interesuje mnie telefon 2 i 3. Który z nich jest najlepszy? Może jest jakiś inny telefon, który pasuję cenowo i technicznie do wcześniej wymienionych? Proszę o wasze rady.
P.S
Jeden z tych telefonów chcę wziąć w abonamencie w Plusie. Na SE musze czekać około miesiąca, więc mnie to trochę nie bawi, ale może będzie warto poczekać...
Hakuś:
Polecam W810i to super telefon, posiada wiele funkcji i jest bardziej stabilny niz Samsungi. Posiada swietny odtwarzac mp3, sluchawki, bardzo dobry aparat, wyswietlacz i swietnie lezy w dloni :) ladny kolor i wogole :) polecam W810i
DeadFish:
SAMSUNG D600
SAMSUNG E900
SE W810i
Jak widać bebechy podobne. Osobiście wziąłbym SE, gdyż są to naprawdę świetne telefony (posiadam K700i od dłuższego czasu). Bardzo ładne i solidne, bateria długo trzyma, do tego ładne i przejrzyste menu i łatwe do spersonalizowania. Jedyna wada SE to joysticki które szybko się psują i trzeba je mocniej przyciskać, jednak na szczęście w W810i jest coś w rodzaju krzyżaka, tak więc bez obaw.
Mój typ - W810i
--- Cytat: zaj ---jedyna jego wada(tak jak w więkoszości SE) to joy, kumplowi siadł po kilku miesiącach. Ale to niewielka wada, zazwyczaj kończy się na wyczyszczeniu telefonu, choć czasem trzeba wymienić joya
--- Koniec cytatu ---
LOL...SE W810i nie posiada joysticka, o czym już wspominałem w moim pierwszym poście...więc nie gadaj tutaj tyle, znawco
Połączyłem posty. [Arthas]
zaj:
Jakoś nie mam zaufania do tych rozsuwanych samsungów, podobno często w nich zrywa się taśma z powodu rozsuwania, a po dłuższym użytkowaniu telefon robi się luźny(sam się rozsuwa). Nie wiem czy to prawda, czytałem tylko komentarze. Co do SE w 810 mogę powiedzieć trochę więcej. Sam telefon jest bardzo fajny, wygodny, jedyna jego wada(tak jak w więkoszości SE) to joy, kumplowi siadł po kilku miesiącach. Ale to niewielka wada, zazwyczaj kończy się na wyczyszczeniu telefonu, choć czasem trzeba wymienić joya, ale koszt jest niewielki ;) No i wada wszystkich trzech...(nie jestem pewien co do e900) Nie mają symbiana, który daje naprawdę duże możliwości. Gdybym miał wybierać wybrałbym SE. ÂŚwietne słuchawki, odtwarzacz, radio, irda(tych ostatnich nie mają samsungi) Tylko brać :D
EDIT: kurza melodia, to był w800 :/...
Arthas:
Nie mogę nie poprzeć moich poprzedników, którzy już wypowiedzieli się na ten temat. Ja także polecam i preferuję, z wymienionych tu modeli jedynie produkt Sony Ericssona - telefon W810i. Z całą pewnością jest to świetny telefon/walkman, którego główną zaletą jest znakomity odtwarzacz mp3 umieszczony w aparacie. Bez wątpienia jakość dźwięku wydawanego przez W810i jest świetna i nie można jej nic zarzucić. Ponadto telefon wyposażony jest w aparat 2.0 mega piksela, co jest standardem i normą w chwili obecnej. Poza tym, sam wygląd telefonu jest dość ciekawy, co sprawia, że tym bardziej go polecam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej