Tereny Valfden > Dział Wypraw
Na drodze ku zrozumieniu - Shandris
Shandris:
Nazwa wyprawy: Na drodze ku zrozumieniu - Shandris
Prowadzący wyprawę: Progan
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: ukończenie zadania szkoleniowego u Jana
Uczestnicy wyprawy: Shandris
-Zatem w jakim celu mam się udać do puszczy druidzie? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego zadania? - spytała ciekawa elfka.
Progan:
- Duchy lasu rzekły, że zło w puszczy czai się. Pod wielkim dębem, w czeluściach ziemi gnieździ się, leże swe tam ma. Nie wiem ja co to. Tedy wysyłam Ciebie. Czy rozumiesz powierzone Ci zadanie?
Shandris:
-Oczywiście. Udam się tam i dowiem co niepokoi duchy lasu. Postaram się również zażegnać ten problem. Powiedz mi tylko jeszcze w którym kierunku muszę się udać. Niestety jestem nowa na wyspie i nie wiem wszystkiego.
Progan:
- O, widzisz tego druida który pakuje rzeczy na wóz - powiedział o człowieku nieopodal pakującym rzeczy na wóz- To Jan, zabierz się z nim, w odpowiednim miejscu wyśle Cię w las, jedzie w pobliże ów miejsca. Powodzenia!
Shandris:
-Dziękuje i do zobaczenia. - powiedziała na pożegnanie. Z wolna stanęła obok wspomnianego Jana. -Jeśli pozwolisz zabiorę się z Tobą. Muszę udać się do puszczy zbadać powody dla których duchy lasu są zaniepokojone. - wyjaśniła. -Może pomóc z pakowaniem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej