Tereny Valfden > Dział Wypraw

Pod ostrzałem

<< < (35/41) > >>

DarkModders:
- Mów co mam zrobić nie mam zamiaru tracić swojego czasu jeśli nie to sam tam dojdę za wszelką cenę - powiedział do postaci stojącej za nim. Dla pewności dłoń położył bliżej topora.

Canis:
- A a a... - powiedział podnosząc palec delikatnie ci jakby grożąc.

- Trzymaj ręce zdala od broni, nim napytasz sobie biedy. Pamiętaj, że to nie są twoje kanały "Bękarcie". To nasz dom, znamy go bardzo dobrze, ty zaś jako obcy korzystasz z naszej gościnności. Nie godzi się grozić panu w jego domu. - Pouczył cię z zasad etykiety będąc całkowicie poważnym.

- Więc gdy wyjaśniłem ci sytuację powtarzam po raz ostatni. Jeżeli musisz pytać, nigdy się nie dowiesz, jeżeli wiesz, po prostu poproś, jeżeli nie wiesz, nie szukaj.

DarkModders:
Jaszczurem ruszyło coś w środku. Czyżby ten elf wiedział kim jest naprawde Szeklan? Mógł to tylko gdybać po słowach które powiedział elf. Odstąpił ręke od topora. Westchnął i zwrócił sie do jegomościa.
- Dobrze. Prosze cie o dopuszczenie mnie przed oblicze twego szefa.. Był dalej czujny jeśli to nie zdziała zostanie mu jedynie walczyć z tymi dwoma obwiesiami, którzy zwą sie przemytnikami.

Canis:
//To ork  <facepalm> Creizorg ze Strzaskanej Dłoni

- A co, jeżeli własnie przed nim stoisz? - Powiedział zaciągając się ze swojej eleganckiej fajki.

DarkModders:
//Na fotce jest elfem.

- Jeśli nim jesteś to przekaże ci pewne wiadomości ale najpierw udowodnij mi to - powiedział do orka spoglądając na niego.
- Mam ważne informacje o dużym ładunku metali z kopalni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej