Tereny Valfden > Dział Wypraw

Pod ostrzałem

<< < (33/41) > >>

DarkModders:
- Nie zgubiłem sie. Mam ważne sprawy do załatwienia. Mam coś dla was co może was zainteresować - powiedział spoglądając na twarz zielonego jegomościa. Mutant? Chyba nie, nie wyglądał na takie. Miał przeczucie że dobrze trafił.
- Myśle że dobrze trafiłem. Chce sie widzieć z szefem kreciej nory i to szybko.

Canis:
- szefem czego? zapytał iz robił takie oczy:  <huh>

- Chyba jednak źle trafiłeś. A w ogóle kim jesteś?

DarkModders:
Jaszczur znowu się wyłożył. Westchnął i oparł się o ściane.
- Jestem Szeklan. Poszukuje pewnej szajki o nazwie "Krecia nora". Wiesz może coś o nich? - zapytał wyciągając przy okazji list z kieszeni.

Canis:
- Nic mi o niczym takim nie wiadomo. - odpowiedział myśląc dokładnie to co powiedział iw  jaki sposób. Zrobił chytrą minę patrząc na ciebie, czy zrozumiesz.

Luarg ze Strzaskanej Dłoni

//Ten link, to tylko dla formalności, pamiętaj, że nie znasz jego dokładnych danych zawartych w opisie. Tak samo nie wiesz gdzie jest Krecia Nora  <ignorant>.

DarkModders:
Jaszczur przeczuł to. Chytra mina zielonego jegomościa zdradziła że wie coś więcej na temat Kreciej nory. Musiał kombinować inaczej mógłby znowu spełznąć na niczym.
- Nie koloryzuj tak. Widać że coś ukrywasz. Mam pewne informacje do przekazania z Zatęchłej groty więc nie utrudniaj mi tego. - to mówiąc schował list za pas.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej