Tereny Valfden > Dział Wypraw

Pod ostrzałem

<< < (29/41) > >>

DarkModders:
Jaszczur westchnął głęboko. Znowu nic nie wie i stoi w miejscu ze sprawą jednak miał jeszcze kilka pytań.
- A wiesz może kto tu wie coś więcej? Jakiś informator. Zapłace za tą wiadomość. - powiedział odsuwając talerz i kładąc na szynkwasie pękaty mieszek z grzywnami.

Canis:
- Ale jaki informator, czego ma informować. Chłopie, weź sie obudź, jak mam ci pomóc, jak nie wiem czego ty w ogóle chcesz. O czym ma mieć wiedzę ten informator.

DarkModders:
- O czym kolwiek. Chodzi mi o kogoś kto lubi wsadzać swój nos w nie swoje sprawy i przez to wie dużo. - powiedział do karczmarza dość zrozumiale.

Canis:
- Weź już idź zjedz co dostałeś, bo widzę, że nie wiesz czego chcesz. - Powiedział odkładając ju wypolerowaną szklankę. Poszedł obsługiwać innych klientów.

DarkModders:
- Widze że sie nie dogadamy - powiedział odstawiając pusty talerz na szynkwasie.  Skierował się do drzwi i wyszedł na zewnątrz. Słońce przyjemnie grzało w jaszczura rozgrzewając go. Miał już serdecznie dość ale wiedział że musi to rozwiązać. Poszedł z pod karczmy u Tomiego i wałęsał się po mieście przez chwile. Wreszcie wpadł na pomysł by zajrzeć do portu. Tam przebywało mnóstwo ludzi, którzy może wiedzą co nie co na temat tej szajki i tego Erdena z Efehidonu. ÂŻwawym krokiem ruszył do dzielnicy portowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej