Tereny Valfden > Dział Wypraw

W pogoni za szczurem

<< < (25/33) > >>

Canis:
Podróż wam mijała spokojnie. Wyjechałyście z mirty i przemierzając szlak mijaliście łąki i lasy. dotarłyście w pobliże Atusel, z oddali widziałyście bramy miasta.

Aaria Kruczowłosa:
Jak zwykle delektowałam się podróżą. Szczególnie, że tym razem nie musiałam zmuszać swoich mięśni do wysiłku. Rozglądałam się leniwie dookoła wozu obserwując mijane krajobrazy. Gdy zobaczyłam bramy miasta, zaczęłam się zastanawiać, którędy dalej poprowadzi nas droga. Zapytałam się też o to swoją koleżankę. - Mam nadzieję, że nie mamy zamiaru przejeżdżać przez miasto? Trochę tak głupio byłoby, gdybyśmy się pojawiły z wozem pełnym trupów w centrum Atusel.

Anette Du'Monteau:
-Nie, przejedziemy obok. Nie ma sensu się tam pchać. I jak powiedziała tak zrobiła. Skierowała wóz omijając bramy miasteczka Atusel.

Aaria Kruczowłosa:
-Cóż... Więc może jak tak jedziemy sobie i nie mamy nic ciekawszego do roboty, to opowiesz mi może w międzyczasie o innych osobach w krukach, które powinnam znać? By uniknąć takich wpadek, jak te dnia dzisiejszego. Na pewno znasz więcej osób niż ja.

Anette Du'Monteau:
-Głównie wypadałoby znać Rolanda. To właśnie jego spotkałyśmy w Atusel. Przeważnie zajmuje się wszystkim w siedzibie. Jest też nasz trener Spike, ale jego pewnie kojarzysz. Poza tym główny zarządca programu technicznego Blaze. Reszta ludzi chyba już nie jest aż tak ważna. Są niektórzy spełniający jakieś konkretne role, ale tak to już bywa wszędzie. Ich poznasz z czasem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej