Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka #11

<< < (2/11) > >>

Canis:
- Powodzenia. - Powiedziała ci na odchodne. dotarłeś do dzielnicy obywateli, była późna pora, zaczynała się noc i nocne harce mieszkańców w kierunku karczm i gospód, by zażyć przyjemności życia po trudach dnia.

Nawaar:
Elf lepszej okazji, nie mógł sobie wymarzyć. Ludzie i nie ludzie przechadzający się do karczm, po upalnym dniu aby schłodzić swoje ciała i umysły, nie zwracały uwagi na elfa który przechadzał się ulicami, próbując wyszukać najbogatszego domku wśród wielu wspaniałych domostw tejże ulicy.

Canis:
//Mamy marantową jesień jakby co, już lato nam minęło 9 dni temu, mamy gdzieś coś pokroju połowy i dalej października, wiec jest trochę chłodniej ;)

Usłyszałeś grzmot, a niebo zalśniło uderzeniem pioruna. Zanosiło się na burzę. Pierwsze krople spadły leniwie, by nagle przerodzić pogodę w sieczący gęsty deszcz. Sieczące pioruny raz po raz były iście nieprzyjemnym i złowrogim zjawiskiem. Chodziłeś chodziłeś i widziałeś same dobre piękne domy, bogate a jakże.

//Pragnę wyjaśnić taką kwestię, że - sam podejmujesz co zrobisz. W postach w których podejmiesz akcję wyjaśnij zawsze w jakim celu to robisz, abym mógł wyjaśnić ci całe otoczenie związane z tym co chcesz wziąć, zobaczyć, otworzyć itd. Aby nie było nieporozumień. Nie ukrywam, że dałem ci dużą swobodę, co niestety jest cięzkie, ale ten scenariusz wylosowałem, miałeś pecha xP .

Nawaar:
Elf zarzucił płaszcza kaptura, kiedy spadły pierwsze krople deszczu a zanim ogromy huk grzmotu, jaki błysk pioruna. Nathaniel przechadzając się ulicą, wybrał jeden z domów po lewej stronie, za nim jednak podjął jakąś beznadzieją akcję postanowił rozejrzeć się, czy gdzieś nie ma domowników tejże posiadłości.

// Moje świetne szczęście, najwyżej nie wykonam zadania. Takie testy też muszą, czasem być ;).

Canis:
W oknach nie dojrzałeś żadnego światła. Jednak ulizami zauważyłeś patrol straży miejskiej.

-  Panie, a Pan czemu tak o deszczu tu stoi stało się coś? Pomóc może obywatelowi? - Zapytał Strażnik zdziwiony postacią zawiniętą w płaszcz chroniącą się przed deszczem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej