Tereny Valfden > Dział Wypraw
Dziarskie Kaczątko
Isentor:
--- Cytat: Aragorn Tacticus w 08 Lipiec 2014, 23:56:01 ---//BTW to jest quest czysto fabularny
--- Koniec cytatu ---
//Założony jest jak wyprawa. Więc talentów nie będzie, skoro jest fabularny?
Hagmar:
//Tak on o tym wie <ignorant> Miał poprawić
Isentor:
//Na tej wyprawie dzieją się grubo złe rzeczy. Proszę wyjaśnić mi kilka kwestii.
1. Cel wyprawy.
2. Miejsce wyprawy.
3. Dlaczego to jest wyprawa fabularna?
Hagmar:
//Anv/Faust poprosił o odsuszenie jego zwłok które zasuszyłeś na innej wyprawie. Mohamed ma iść do tej karczmy, kupić zwierzęcą krew od karczmarza i naprawić wampira.
Isentor:
//Czy wy jesteście poważni? Anv został zasuszony na wyprawie innego prowadzącego. Nie widzę go tutaj jako prowadzącego. Nie przypominam sobie, by ktoś pisał do mnie w tej sprawie. Nie można tego przeprowadzić jako zwykłego wątku fabularnego, ponieważ ciało wampira nadal uwięzione jest w piwnicy przez bandytów. Najważniejsze zostawiłem na koniec. Przedstawcie mi dowód na to, że wiecie, gdzie jest ciało wampira. Z tego co piszecie na tej wyprawie wygląda na to, że znacie miejsce jego przebywania co do centymetra. Tymczasem nie ma postów, które potwierdzają waszą wersję wydarzeń. Nikt nie przeprowadził śledztwa. Nikt nie rozmawiał z NPC. Po prostu nagle stwierdziliście, że zakładamy sobie na czarno wyprawę, bo wiemy, gdzie jest jego ciało, bez problemu tam pójdziemy i odzyskamy je bez walki. Wygraliście internety.<facepalm>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej