Tereny Valfden > Dział Wypraw
"Gdzie jest Connor?!" - ÂŚledztwo
Mohamed Khaled:
- Strasznie bezpośredniś... - mruknął, poważniejąc na dłuższą chwilę - Connor, najprawdopodobniej skrywa się teraz w starym obozie pewnych ludzi. Wraz z swoimi ludźmi terroryzuje okolice, ale tak, by gwarda Isentora nie musiała reagować. - przerwał, popijając wodą - Wiem także, z własnych źródeł, że lubi często jeździć do Ombros, choć mu się to nie opłaca.... - spojrzał na Ciebie. Czułeś jego przeszywający wzrok - Słyszałem także, że ma w posiadaniu jakiś ważny przedmiot. Amulet? Pierścień? Tego nie wiem.. - popił raz jeszcze. - A co ty się nim tak interesujesz?
DarkModders:
-Pewien człowiek chce wiedzieć co sie z tym człowiekiem dzieje- powiedziałem patrząc na Pawlesa. -Wiesz coś jeszcze?- powiedział wyciągając sakiewke pełną monet
Mohamed Khaled:
- Nie... - odparł krótko, spoglądając Ci w oczy.
DarkModders:
Schował sakiewke po czym powiedział:
-Jesteś wolny. Możesz już jechać- powiedział zakładając plecak na plecy - Miłej drogi- powiedział odchodząc od kupca. Szedł tym samym traktem, którym wcześniej jechał z Pawlesem. Niebo było tego dnia niezwykle gwieździste a księżyc dobrze oświetlał droge.
Mohamed Khaled:
Ale czy wracanie do miasta nocą jest bezpieczne? W końcu, pełno niebezpiecznych stworzeń czyha na wędrowców w te piękne, gwiezdne noce... Byłeś sam, w dżungli, staruszek nagle zniknął.. Był za daleko, odszedłeś od bezpieczeństwa... Wtedy tez, nastąpił szmer. Z drzew nad tobą, wyskoczył Spijacz
//Jest noc, więc masz -1 finisher..
//Jesteś w dżungli, stwór ma pierwszeństwo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej