Tereny Valfden > Dział Wypraw
"Gdzie jest Connor?!" - ÂŚledztwo
DarkModders:
Jasna cholera pomyślał wymierzając kolejne uderzenie w strone bandyty, który nadbiegł. Ten jednak blokował ciosy jaszczuroczłeka bez żadnych problemów a w dodatku zaczął wymierzać coraz to mocniejsze uderzenia. Szeklan zaryzykował. Kiedy bandyta wymiarzał kolejny cios jaszczur uderzył go końcem tarczy prosto w twarz po czym zatopił swój topór w jego twarzy. Jednak to nie był koniec problemów. Pozostali bandyci zaatakowali ponownie. Szeklan w tym momencie zdąrzył sie zarkyć tarczą. Jednak, kiedy nadbiegał kolejny bandyta Szeklan zwinnym ruchem oplutł w koło jego kostki swój ogon pociągając go z hukiem na ziemie.
3 martwych
2 żywych
Mohamed Khaled:
Zza zakrętu wyjechał staruszek, który szybko podjechał pod Ciebie i zeskoczył. Ty, walcząc nadal, nie zauważyłeś, jak twój nowo poznany przyjaciel bierze widły i zabija jednego z nich...
Został jeden, który z lekka już osłabł. Albo był po prostu wystraszony...
DarkModders:
Szeklan zaatakował następnego bandyte jednak ten ledwo co próbował sie bronić. Jaszczur szybkim ruchem wbij topór w klatke piersiowa bandyty i uśmiercił go. Otarł z czołapot po czym zabrał sie za przeszukiwanie ciał bandytów za jakimś orężem lub grzywnami. Po chwiluważył staruszka, z którym wcześniej podròzował:
-Dzięki za pomoc- powiedziałem z uśmiechem
//Co znalazłem i zabieram?
//Prosze o usuniecie powyzszego postu bo dwa razy mi sie wyslal
Mohamed Khaled:
- Nie ma za co, to ty stanąłeś w mojej obronie... - uśmiechnął się, wsiadając na wóz. - Wsiadaj, pojedziemy dalej... - zaprosił Cię na wóz. Rzucił widły na tył, po czym spojrzał na Ciebie.
//Znalazłeś łącznie 23grz.
//Jeśli masz miejsce w eq., możesz zabrać także broń.
//Wszystko co weźmiesz, zostanie zawarte w końcowym poście.
DarkModders:
Szeklan podniósł sztylet leżący obok i wskoczył na wóz farmera. Schował topór za pas i usiadł wygodnie. Teraz był czujny, oczy miał dookoła głowy.
Zabieram
Nazwa broni: Uszkodzony sztylet bandyty
Rodzaj: sztylet
Typ: jednoręczny
Ostrość: 23
Wytrzymałość: 30
Opis: Wykuty z 0,62kg stali Valfdeńskiej o zasięgu 0,3 metra. Uszkodzony
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej