Tereny Valfden > Dział Wypraw

Test kruka #10

<< < (7/10) > >>

Aaria Kruczowłosa:
Wzruszyłam ramionami. -Z dupy ci tych wymogów nie podam. To zależy od tego, czego będziemy akurat potrzebować. Będziecie się wywiązywać z umowy - my się odwdzięczymy. Jak nie... Mam podawać szczegóły? - Na mojej twarzy pojawił się szczery, chociaż "demonicznie" wyglądający uśmiech. Cóż... Jestem sadystką. Nie wiem czy groźba jest słuszna w takiej sytuacji, ale nie umiałam się powstrzymać. Rzuciłam jednak zaraz potem coś na uspokojenie. Nie no żartowałam. A tak w ogóle to macie fajny system szczurków. Ile zajmuje wytresowanie takiego zwierzaczka? Można gdzieś takiego kupić?

Anette Du'Monteau:
-Może się dowiecie z czasem. Jednak nie tak szybko mała. Chcę tu mieć 10 waszych agentów. Jeśli są tak dobrzy może być 8. Niedługo szykuje się napad na karawanę przejeżdżającą w pobliżu. Chcę też przynajmniej tyle samo nowych pancerzy i broni. Jak nie spełnisz nawet tego to nie mamy o czym gadać...

Aaria Kruczowłosa:
-Nawet tego? Nie sądzisz, że są to dosyć śmiałe żądania jak na pierwszy raz? Lepiej się módl w takim razie, abyś umiał się wywiązać potem ze swojej części umowy. Jak mówiłam, swoim pomagamy, jednak oczekujemy... kompetencji. Nie lubimy też dawać innym kredytu zaufania. A tego właśnie oczekujecie. Dlatego możecie być pewni, że bardzo szybko upomnimy się o swoje. W każdym razie zobaczę co da się zrobić. Przydział naszych sił, nie należy do moich obowiązków. A o szczurka pytałam się z własnej ciekawości.

Anette Du'Monteau:
-Przychodzisz do mnie i jeszcze stawiasz żądania. Chyba mijasz się z celem dzieweczko. Wcale nie musimy z wami współpracować w takim razie...

Aaria Kruczowłosa:
-Mylisz pojęcia. Współpraca oznacza obopólne korzyści. Na razie widzę, że wy chcecie wykorzystać nas. My chcemy tylko zapewnienia, że i wy wykażecie się inicjatywą, gdy to MY poprosimy was o pomoc. Jeżeli nie macie powodów do obaw i macie możliwości wywiązania się z umowy to czego się boicie? Z resztą jak powiedziałam - załatwię wam tych ludzi i uzbrojenie. A przynajmniej postaram się. Chciałam tylko zaznaczyć, że nie robimy niczego ZA DARMO - Ostatnie słowa wyartykułowałam bardzo wyraźnie, aby tym razem na pewno skumał o co chodzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej