Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Aarii Kruczowłosej

(1/2) > >>

Aaria Kruczowłosa:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe Aarii Kruczowłosej
Prowadzący wyprawę: Nif
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Aaria Kruczowłosa

Stałam dalej przed Respevem czekając na dalsze instrukcje. Wciąż miałam straszne obawy przed tym treningiem, jednak nie mógł on być przecież zbyt trudny. Chociaż nie miałam pojęcia jaka jest jego zdawalność...

- A więc co mam zrobić?

Patty:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń? Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest ranek, mamy 10:00.

Aaria Kruczowłosa:
Przyjrzałam mu się bacznym wzrokiem. ÂŻe co? Czy on myśli że jest na wojnie? Człowiek pyta się go spokojnie co ma robić, a ten mu "Baczność!"... i "Panie"

-TAK JEST PAAANIE! - Odpowiedziałam mu z lekką nutką ironii w głosie.  Następnie ruszyłam przed siebie docierając do tej zagrody. To ja może poproszę jednak o trochę wyższą poprzeczkę. - Powiedziałam do siebie w myślach.

Patty:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Aarią w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powininna sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młoda, czeka Cię walka. Gotowa?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Aaria Kruczowłosa:
Walka? A jednak... No cóż. Zobaczymy jakąż to kreaturę na mnie przygotowali. Najwyżej ucieknę.

-No dawajże już tego przeciwnika tutaj. Nudzę się. - Powiedziałam tak, gdyż lepiej jest jednak grać cwaniaka, niż okazywać strach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej