Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Martwi Magowie Wody
(1/1)
MeGorT:
Kiedy spotkałem się z Xardasem, Vatrasem i Pyrokarem, aby naprawili Oko Innosa przy Słonecznym Kręgu zajrzałem do obok leżącej jaskini. Jest to ta jaskinia przy schodach. Rozprawiłem się ze szkieletami i spotkałem martwych Magów Wody. Później dla pewności zajrzałem do magów koło portalu, a oni żyli. Może jest to jakiś złośliwy bug. Pozdrowienia
Isentor:
To żaden bug twórcy gry tak właśnie chowają NPC którzy przechodzą do innej krainy. W całym Khorinis można znaleźć wiele takich ciał między innymi Xardasa, Gorna, Pedra etc. Wielu z nich sam znalazłem a o innych słyszałem z opowieści.
Gandi:
Powiem szczerze ze nie miałem o tym pojęcia :) Dobry motyw :P Mam prośbę możecie podać mi kilka lokalizacji tych schowanych NPC ? Muszę się temu przyjrzeć :)
Simon:
--- Cytat: Gandi ---Powiem szczerze ze nie miałem o tym pojęcia :) Dobry motyw :P Mam prośbę możecie podać mi kilka lokalizacji tych schowanych NPC ? Muszę się temu przyjrzeć :)
--- Koniec cytatu ---
Dużo NPC-ów jest "pochowanych" w jaskini pod starym klasztorem z G1, tylko trzeba przejść przez orkową polisadę (można bez kodów). Są tam praktycznie wszyscy, którzy opuścili górniczą dolinę we wcześniejszych rozdziałach.
MeGorT:
--- Cytat: Gandi ---Powiem szczerze ze nie miałem o tym pojęcia :) Dobry motyw :P Mam prośbę możecie podać mi kilka lokalizacji tych schowanych NPC ? Muszę się temu przyjrzeć :)
--- Koniec cytatu ---
W G2 za orkową palisadą [jednak będziesz musiał ją przejść kodem(podam go niżej)]. Znajdziesz tam jaskinie, a w niej ciała:Diega,Lestera,Miltena i Gorna.
Oto kod: Wejdź w menu specjalizacji. Wpisz marvin. Przed palisadą daj K.
Jak znajdę jakies inne postacie dam znać. Pozdrowienia
Nawigacja
Idź do wersji pełnej