Tereny Valfden > Dział Wypraw

Obezwładniająca ciemność

<< < (21/32) > >>

DarkModders:
Strona 21 i 22. Jak możesz nie pamiętać jak mi wypłacałeś żołd dla rycerza

Ból był okropny. Szeklan rąbnął w ścierwojada tarczą z całej siły po czym uderzył w niego toporem zatapiając jego ostrze w szyi. Szeklan w tym momęcie próbował wstać jednak noga była zbyt pocharatana

1x żywy
1x martwy

Funeris Venatio:
//Zapomniałem o twoim pasowaniu, wybacz. Wyleciało mi. Napisz do Isa, żeby zmienił to w rejestrze graczy.

ÂŚcierwojad padł, drugi właśnie szarżował, biorąc rozbieg z sześciu metrów.

//Rada na przyszłość: nie okaleczaj się sam zbytnio. Twoje posty często mają znamiona sadomasochizmu. Teraz niepotrzebnie piszesz, że nie możesz wstać, bo przecież tego nie wiesz. Powinieneś raczej napisać, że wstajesz/próbujesz wstać, a ja wtedy dopiero oceniam, czy Ci się uda, czy nie. W którejś wcześniejszej wyprawie pisałeś, jak przeciwnicy zadają Ci obrażenia. Po co Ci to? Naprawdę chcesz przedwcześnie umrzeć?

DarkModders:
//Nie tylko czasem nie wiem jak bqrdziej rozwinąć wątek więc pisze takie rzeczy

Szeklan próbował jak najszybciej wstać. ÂŚcierwojad był coraz bliżej. Udało mu sie wstać i szybko zakrył sie tarczą po czym zrobił unik nie dając szansy ścierwojadowi na atak. Szeklan podparł sie toporem i rzucił sie na ptaka wbijając swoje zęby w kark ptaka po czym przewrócił go na ziemie

Funeris Venatio:
ÂŚcierwojad zrzucił Szeklana z siebie, mając kilka płytkich ran na szyi, które zaczęły krwawić. Ptak był wściekły, odbiegł na odległość 10 metrów i ponownie chciał skoczyć na swojego przeciwnika.

DarkModders:
Szeklan szybko pozbierał sie z ziemi i ponownie zakrył sie tarczą. Wiedział co zrobi ścierwojad więc był przygotowany. ÂŚcierwojad był już tuż, tuż. Szeklan szybko zrobił unik, kiedy ścierwojad był na wyciągnięcie ręki zamachnął sie toporem uderzając ścierwojada w głowe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej