Tereny Valfden > Dział Wypraw

Zadanie szkoleniowe Progana

(1/3) > >>

Progan:
Nazwa wyprawy: zadanie szkoleniowe Progana
Prowadzący wyprawę: Nif
Wymagania do uczestnictwa w wyprawie: 50% znajomości technik walki dowolną bronią
Uczestnicy wyprawy: Progan
Progan stawił się na arenie.

Patty:
- Baczność! Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie Panie. Nauczę Cię jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Masz broń?. Na razie twoje zdanie polega na dotarciu na obszar tamtej zagrody. Ruszaj!

//Zagroda znajduje się 10 metrów od Ciebie.
//Jest południe, 12.00.

Progan:
- Mam broń - rzekł Porgan i zdjął z pleców pasterski kij. Wiedział, że nim nie zabije, ale wystarczy że będzie mógł się obronić . Daleko nie musiał iść, zagroda była blisko, zbliżył się do niej i przekroczył opłotki, wszak miał znaleźć się na obszarze zagrody. Będąc ta stanął, kij trzymał w dłoni, nisko, równolegle do podłoża. Obejrzał się na swojego mentora.

Patty:
Respev spokojnym krokiem poszedł za Proganem w stronę zagrody. Pomyślał w duchu. Nie wygląda mi na wojaka, ale powinien sobie poradzić ze zwykłym zwierzakiem.
- Młody, czeka Cię walka. Gotów żeś?

Tak opisujemy wydarzenia, narracje.

Tak opisujemy myśli.

--- Kod: ---[b]Tak opisujemy myśli.[/b]
--- Koniec kodu ---

- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.

--- Kod: ---[i]- Tak opisujemy wypowiadane słowa, dialog.[/i]
--- Koniec kodu ---

//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.

--- Kod: ---[b]//Tak zwracamy się do MG, żeby dopytać o dane rzeczy w związku z wydarzeniami, jego opisem lub walkę.[/b]
--- Koniec kodu ---

Progan:
Progan rozejrzał się po zagrodzie. Nie był pewien co go czeka. To szkolenie podstawowe dla obywateli, jeśli wsiowy głupek czy baba poradziliby sobie, to ja też powinienem pomyślał. ÂŚcisnął w dłoni swój kij, przygotował się. Miał nadzieję, że walka będzie trwała do czasu pokonania przeciwnika.
- Gotowym! - rzekł pewnym głosem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej