Tereny Valfden > Zakończone wyprawy

Raz kozie mgle: Atusel i morze

<< < (102/129) > >>

Izabell Ravlet:
Widok drugiego statku spowodował ogólne poruszenie. Darlenit również nie był temu obojętny, jednakże nie ruszył z większością na poszukiwania. Został na valfdeńskim statku. Skupił się na morzu, rozglądając się uważnie, czy aby nie jest to tylko podstęp. Albo po prostu jakieś zagrożenie nagle pojawi się z przeciwnej strony.

Canis:
Salazar również nie uczestniczył w abordażu wraku, zajęty był samym sobą.

Elrond Ñoldor:
- To znaczy? Pełen wyrwy, awanturniczej energii? Może tak, może nie. Atakowanie w pierwszej linii jest fajne. Ale gdy ma się do dyspozycji całą gamę swoich umiejętności. Aktualnie są one ograniczone. Wprawdzie jestem bardzo dobrym wojownikiem, ale co by się stało gdyby trafił na podobnego sobie? Zawsze staram się walczyć z kimś, kogo wiem, że pokonam.
Ponadto na tamten statek udała się już spora grupa osób. Jakaś część, nawet ktoś bardziej doświadczony powinien zostać tutaj. Jestem właśnie taką osobą - Elrond nie chciał by jego słowa zabrzmiały jakby się chwalił czy puszył. Mówił tak przez pryzmat swojego doświadczenia. Starał się być po prostu szczery.

Dragosani:
Dragosani również nie wszedł na myrtański statek. I tak udała się już tam spora grupa. Zaś w ciasnych pomieszczeniach pod pokładem zapewne większa liczba osób tylko by sobie zawadzała nawzajem. Wampir skupił sie na obserwacji statku i okolic. 

Devristus Morii:
//Nif i Aragorn:
Były to zwykłe kajuty, w których znaleźliście po 2 ciała. Patty zobaczyła leżących dwóch mężczyzn, a obok nich zbroje paladynów. Zaś Aragorn ujrzał maga ognia i nowicjusza.

//Góra statku:
Przy ciele nic nie znalazłeś oprócz znaków, że był to zwykły majtek. Chociaż usłyszeliście szuranie po pokładzie. Odwróciliście się, a tam zbliżały się do Was cztery zombie.

Przejdź do statystyk zombie
//Devristus:
Tymczasem elf dotarł do kajuty kapitana. Gdy wszedł do pokoju dotknął go smród rozkładajacego się ciała. Przyzwyczaił się do tego zapachu podczas ćwiczenia tworzenia zombie. Po chwili rozpoczął poszukiwanie dziennika pokładowego i innych notatek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej