Tereny Valfden > Dział Wypraw

Miękki niczym skała

<< < (7/12) > >>

DarkModders:
-A to co- powiedział patrząc na ślady, które przed nim były. Wstał szybko z ziemi i odrzucił plecak na bok przypatrując sie uważnie śladą. Jednak ślady były już rozmazane od jego siedzenia.

-Cholera rozmazałem je...... jasny szlak- powiedział wstając z ziemi. Otrzepał sie z kurzu i wziął plecak udając sie w stronę strażnicy gdzie przebywał Roger. Droga sie przed nim strasznie dłużyła jednakże po kilku godzinach dotarł do strażnicy kowalskiej. Wszedł do środka i zaczął sie rozglądać za Rogerem. Po chwili znalazł go tam gdzie zawsze. Podszedł do niego i zameldował sie mówiąc:

-Sir znalazłem ślady czyichś stóp przy murze jakiś kilometr temu tylko jest jeden mały problem. Nie zauważyłem ich wcześniej i usiadłem na nich zamazując je nie co- powiedział drapiąc sie po głowie

Funeris Venatio:
- Czego mnie budzisz, ciołku? Działasz mi na nerwy. ÂŚlady stóp, tak? Hmm... A nie pomyślałeś, że to przez patrole, które tamtędy chodzą za dnia? Co ty w ogóle tutaj robisz? Przecież mówiłem na samym początku, jeszcze wczoraj, że nocą nikogo nie mogę tam posłać. A właśnie teraz jest jebany środek kurewskiej nocy!!

//Kilka spostrzeżeń: *śladom, nie śladą. *szlag, nie szlak. Do tego nie stawia się więcej niż trzy kropki (już nie wspomnę, że dałeś przecinki). Przed myślnikiem jest spacja. Brakuje polskich znaków w niektórych miejscach. I za dużo powtórzeń. Następnie: szedłeś kilka godzin odcinek, który ma jakieś półtorej kilometra? Co ty? Czołgałeś się na plecach, i to jeszcze do tyłu? No c'mon...
Mam nadzieję, że zwrócisz na to uwagę przy następnych postach, to Ci od razu lepiej pójdzie i nie będę Cię musiał zrzucić z tego urwiska. :)

DarkModders:
-To mi nie wygląda na ślady butów strażników. Sam musisz to zobaczyć Sir- powiedział

//Nie jestem za dobry w ortografii  :). Wcześniej mi napisałeś że za szybko ide.

Funeris Venatio:
//Nie za szybko, tylko za daleko.

- Odsypiam właśnie całodniową wartę. Spieprzaj. - Roger Waters wypchnął Cię z małej komnatki, w której spał i zamknął drzwi na zasuwę.

//Szkoda, że zignorowałeś ten wzbijający się w niebo klucz przepłoszonych ptaków.

//Jest godzina 23.53.

DarkModders:
Szeklan westchnął i w tym czasie przypomniało mu sie że, kiedy przesiadywał koło muru coś spłoszyło ptaki na drzewach. Wyciągnął toporek z plecaka i włożył go w pas, który był przepasany. Zapalił pochodnie i ruszył w to samo miejsce co był wcześniej. Miał przeczucie że coś tam jest podejrzanego tylko wcześniej na to nie zwrócił uwagi. Ruszył szybkim krokiem w tamto miejsce co wcześniej.

//Zawsze można do niego powrócić jeśli nie jest za późno :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej