Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z bialo czarna grafika
Alcabtor:
No wiec tak mam windows 7 i gram normalnie w g3 ale po 3 miesiacach jak chce odpalic gre z quest packiem 4.2 i content modem (bez tych modow tez) gdy laduje mi sie gra na koncu obraz robi sie bialo czarny a napisy nie do odczytania wie ktos jak mi pomoc ?? z gory mowie ze ignoruje wiadomosci typu zmien karte graficzna albo windowsa.
Alcabtor
Isentor:
Niepoprawnie zainstalowałeś dodatki. Napisałem jak rozwiązać ten problem w tym temacie. Dokładnie od tego postu masz krok po kroku rozpisane co należy zrobić. Daj znać jak Ci poszło.
Alcabtor:
chcialbym wspomniec ze ja nie mialem zadnych patchy instalowanych a ni nic na PLYCIE gralem przez jakis czas odinstalowalem gothica 3 i zainstalowalem ponownie i dopiero teraz mi gothic 3 nie dziala bo tak to wszystko ladnie smigalo bez dodatkow czy patchy na nowo powstalym gothic'u ale sproboje twojego sposobu ;)
Alcabtor:
Mam ten sam problem nadal z patchem 1.75 czy jak to tam sie nazywa :(
Isentor:
Dobra, zacznijmy więc od początku. Zainstalowałeś oryginalną wersje gry? Następnie co instalowałeś? Najlepiej podaj nazwy tych plików i link skąd je pobrałeś. Czasem ludzie wrzucają coś źle to opisując i później komuś nie działa. Posprawdzamy wszystko. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej