Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Twoja historia Gothic 5
(1/1)
Thor ibn Odyn Grom:
Nie wiem, czy był już taki temat, ale chyba nie, bo ten drugi jest inny niż mój.
No, ale dobra, kiedyś przeglądem gothicpedie i zauważyłem tam wątek w którym każdy pisał swój pomysł historię w Gothic 5. Pomysł mi sie spodobał, więc zakładam ten temat. Jedyne co musicie zrobić, to uaktywnić zmysły gracza. Liczę na wypowiedzi powiązane z uniwersum gothica i bez jakichś nowych dziwnych stworów
- Informacja
-Możecie używać obu bezimiennych dodać jakąś wyspę itd, ważne, żebyście się dobrze bawili przy pisaniu.
pikaxpl:
Chciałbym aby była możliwość pływania statkiem pomiędzy kontynentami a wyspami itd. i aby Bezi wrócił po Uriziela :)
Thor ibn Odyn Grom:
--- Cytat: pikaxpl w 03 Czerwiec 2014, 22:54:04 ---Chciałbym aby była możliwość pływania statkiem pomiędzy kontynentami a wyspami itd. i aby Bezi wrócił po Uriziela :)
--- Koniec cytatu ---
Fajnie, że ktoś napisał, ale mogłeś trochę tą historię rozpisać, gdzie się udaje bezi, który bezi i z kim walczy. Może sam coś na dniach dodam.
pikaxpl:
--- Cytat: Thor Grom w 04 Czerwiec 2014, 21:00:05 ---Fajnie, że ktoś napisał, ale mogłeś trochę tą historię rozpisać, gdzie się udaje bezi, który bezi i z kim walczy. Może sam coś na dniach dodam.
--- Koniec cytatu ---
Całość odbywa się po wydarzeniach Arcanii Fall of Settarif.
Król Rhobar III. Zmierzch Bogów niespodziewanie dobiegł końca. Beliar osobiście pojawia się w świecie ludzi. Innos Też. Innos Ginie z rąk swego brata. Adanos posyła Bezimiennego wraz z Magami Wody oraz przyjaciółmi aby ostatecznie pokonali Beliara i jego sługi. Sprzymierzone wojska Nordmarczyków , Myrtańczyków , Argaańczyków i Orków toczą walki na wszystkich kontynentach i wyspach. Ostatecznie Bezimienny wraz z Xardasem pokonują złego Boga Bezimienny za pomocą Uriziela i Oka Innosa a Xardas za pomocą Szponu Beliara.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej